reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam z ranka !
Leże jeszcze w łóżeczku i taaaak mi dobrze...;-):tak:.Drugi weekend z rzędu spędzony w szkole,kolejny równiez będe na uczelni...:baffled:.
Rozalka,współczuje straty króliczka:-(.Ja tez bym bardzo chciała miec, dzieciaki by sie cieszyły,ale maja sklonność do przekarmiania. Jeden został przekarmiony i zdechł,więc na razie sobie odpuszcze:sorry2:.
Miłego dnia:tak:

reklama
Witam po dłuuugiej przerwie:-)
niestety dzis juz powrót do pracy, i jakos cięzko tak mi bez mojego babla,, chociaz Hubek ostatnio budzi sie po 6 wiec zdązyłam sie z nim nawet przywitać z rana:tak::-)
no i HUbek zaczyna sobie odpuszczac spanko w dzień, coraz częsciej w ogóle nie chce sie nawet połozyc, czasem da się namówic na "lezakowanie" i nawet wtedy zasnie na troche, no ale w koncu 3 latka juz skonczył wiec kiedys to musiało nastapić

podania do przedszkoli złozone, w jendym hubek był ze mną i baaardzo mu sie podobało, ogladał sobie wsyztsko, ale ciągle pytał czy pojedziemy razem do domku, pewnie sie bał, ze odrazu zostanie:sorry2:

zmykam do pracy i moze uda mi sie ponadrabiac zaległosci na bb w miedzyczasie;-)

Rozalka przykre jak zwierzatko odchodzi :-(

miłego dnia wszystkim!!!!

pogoda cudnowna więc tym co mogą udanych spacerów i miłego dnia u nas gorzej ale to na innym wątku.

pogoda cudnowna więc tym co mogą udanych spacerów i miłego dnia u nas gorzej ale to na innym wątku.
no u nas wczoraj strasznie wiało więc o spacerku nawet mowy nie było
za to dzisiaj słoneczko fajnie świeci:tak:
a tak w ogóle witam
zabiegana ostatnio jestem dzisiaj zaczynam wreszcie robic cos w sprawie mojej pracy mgr jade w końcu do biblioteki bo czas nagli:szok:
a wczoraj zaniosłam kartę zapisu do przedszkola ale czarno to widzę 6 kwietnia wyniki zobaczymy....

Witajcie dziewczyny

usiadlam do BB i jakos nie moge sie skupic na niczym. Moze wieczorem uda mi sie poczytac i popisac.
Dodam tylko ze od ponad tygodnia Milena robi pobudki w zakresie od 5tej do 5.45 rano. Masakra. Musze kupic jakies ciemne rolety do jej pokoju, to moze nie bedzie tak wczesnie wstawac.

no widać przez okno że wiosna. jak Szymek będzie lepiej się czuł- bo dziś wygląda świetnie i zachowuje się jak zawsze. to napewno zmykamy do gdańska w sobotę kupujemy buty na wiosnę a w niedzielę topimy marzanne z dziadkami, ciotkami, wujkami w morzu spoko chętnych jest na taki wypad z Szymkiem.

to miłęgo cudownego przedwiosennego dnia kochane.

Witam:-)

zabiegana, bo najpierw odbiór wyników (wsyztsko OK:-)) a teraz w pracy pilna robota i musze ponadrabiać to co od rana na mnie czeka:sorry2:

Dodam tylko ze od ponad tygodnia Milena robi pobudki w zakresie od 5tej do 5.45 rano. Masakra. Musze kupic jakies ciemne rolety do jej pokoju, to moze nie bedzie tak wczesnie wstawac.

u nas nic nie daje nawet to, ze Hubek ma zasłoniete okna i ciemno w pokoju jak w nocy:no: chociaż dzis pospał do 7, no ale wczoraj pobudka przed 6 była:dry:on chce wstawac i już i koniec dyskusji:dry:

u nas sniegu dopadało w nocy i dzis pieknie biało - raczej do wiosny nam daleko:baffled:

miłego dnia wszystkim:-)

a ja dostaje świra w domu i oglądam mój taras i wymyślam co by na nim zrobić na wiosnę.musimy kupić meble bo mieliśmy plastiki i z lenistwa zostały na zimę no i stół połamany- ja się cieszę bo ja chcę mieć drewnane ze skrzynią na pokrowce i rozkładany stół.fajne donice i koło tarasu na trawniku wymyśliłma sobie coś takiego
Doniczka DP1 całoroczna dom ogród NOWOŚĆ (947097930) - Aukcje internetowe Allegro i z boku gdzie mamy ogrodzoną jedną ścianę tarasu takimi drewnanymi ścianami wymyśliłam ławdkę dla Szymcia Zestaw: donice, kwiaty pnące i wiszące, skrzynka (955198224) - Aukcje internetowe Allegro to płowę ściany zajmie.
muszę tego poszukać na żywo choć pewnie w sklepach jeszcze zima. a i chciałam kupić taki pomocnik kuchenny co miałbyć w netto za 119 ale u mnie nie było a na allegro chcą 200 plus przesyłka.

jest tak pięknie że chyba wezmę Szymka choć na kwadrans do sklepu i do domu.mam nadzieję, że nie zaszkodzę ale widzę zero wiatru mega słońce to mnie nosi.

Rosmerta super że wyniki ok !

Karola wątki pomyliłaś z tymi zakupami ;-):-D u nas na dworze ślicznie ja bym wyszła :tak:

byłam dziś w przychodni mały miał 3 kłucia jejku jak płakał do tego teraz w domu pół godziny tak płakał że go uspokoić nie mogłam zrobiłam mu okłady i zasnął na 15 minut na razie leży a Emilka szaleje z naklejkami
no i mały waży 6700g nosić go nie daje rady bo ręka od razu boli dobrze ze się nie domaga tego na codzien

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry