reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hello;-)
z tą zimą to już pzregięcie znowu napadało sporo dobrze że chociaż słoneczko od rana jest:sorry2:
rozalka trzymaj się nie daj się chorobir:tak:
susu to wypoczywaj teraz ale widze ze wykorzystasz te 2 dni maksymalnie no i super:tak:
karola no faktycznie przybyło teraz w tv dużo fajnych programów mi sie spodobał klub zalonych dziewic na tvn zapowiada sie fajny serial:tak:

reklama
Hej dziewczęta!
i u nas zimowo, sypie i sypie brr, a już myślałam że jak po chorobie wrócę do pracy to wiosna mnie przywita. Na balkonie tulipany i żonkile zaczęły mi w skrzynkach wychodzić, a tu znowu zimno i przymrozi:baffled: kurcze. Miłego weekendu mimo wszystko wam życzę:tak:

nic nie mówcie o tych kupach śnieg znika a kupy się pojawiają.normalnie mega kasy powinny być za coś takiego a wszelkie psy biegające bez pana to do schroniska- choc to tylko marzenie bo pewnie zaraz odezwie się głos że brak miejsc kasy itp

u nas koło wejścia do domu wczoraj ogloądałam z Szymciem malusie listki mam tam wsadzone przebiśniegi i krokusiki.

Witam:-)

leniuchowanie w pełni:-) mimo, ze Hubek nie odstepuje mnie na krok, musi sie nacieszyć mamą cały dzień:tak::-D
przyszły tydzien nadal w domciu, cześciowo po zabiegu, ale głównie z powodu wyjazdu moich rodziców na tydzień na mini-wakacje. Znowu w domciu sobie posiedzę, porządzę po swojemu;-)

Rozalka przerażające z tymi kupami:szok: właśnie wczoraj jak szlam do fryzjera to widziałam te piętrzące się odchody które wyszły spod śniegu:baffled: bleee

Susu korzystaj z wolnych dni na całego!!!

miłego dnia i weekendu babencje!!!

ostatnio oglądam "lie to me";-)(magia kłamstw po polskiemu ...podoba mi się ten serial )po nocy :rofl2::zawstydzona/y:
witam:-), tak w ogóle i zmykam na jazdę :rofl2:....................ale śniegu u nas:szok::wściekła/y:

reklama
Witam z rana:tak:!
Dzis wolny dzien,wiec moge przywitac sie o tej porze;-):tak:. Nie chce mi sie zwlec z łóżka:no:;-),tak rzadko moge polezeć:sorry2:.
Miłego dnia:tak:.

Do góry