reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

WolfiA no właśnie z tym piorytetem to tak do D... jest. ale pokłony ja z samym Szymkiem do miałam dość właśnie do momentu aż usiądę na swoim miejscu- choć ja miałam zawsze łatwiej bo mąż miał za zadanie zając się walizkami aż dotrzemy np. do hotelu a ja za dziecko i to co w samolocie. taki nasz system.
powodzenia na kursie.

Irtasia oj tu maszyna pisząca wiecznie w ruchu.

U nas też biało i wietrznie więc praktycznie 2 dni w domu jesteśmy.

reklama
no cisza bo pogoda piękna u mnie słońce aż woła by wyjść na dwór. my mamy dziś jakiś zwolniony ruch bo do 9:40 wygupialiśmy się w łóżkach więc śniadanie dopiero o 10 umyłam głowę bo nie mogłam wytrzymać no i zaraz śmigamy na spacer.dobrze że mam obiad z wczoraj to możemy sobie pospacerować dłużej.

miłego dnia wszystkim.

Witam witam:-)

dziękuję wszystkim za miłe słowa otuchy no i za te trzymane kciukasy:tak::-) przydały się:-)
ja sie obijamy w domciu teraz, wszyscy nade mną sie trzesą zeby tylko mi sie wszystko zagoiło szybciutko - fajnie tak :-p:-D;-) no i Hubek szczęśliwy, bo mama w domciu i bawić sie może z nim od rana:tak:
zabieg szybciutko zrobiony, wszystko wyciete łącznie z marginesem, wyniki albo jutro, albo w poniedziałek, zobaczymy, ale jestem dobrej mysli. po zabiegu nałykałam kulek od T odpowiednich i nic a nic mnie nie boli ta pierś, normalnie jakbym nic nie miała robione tam, no szok normalnie, bo juz mnie nastawiali, że ból moze byc dośc silny, a tu niepsodzianka. jedyne co to mnie swedzi to miejsce potwornie, no ale goi się, musi ta dziurka zarosnąc i tyle. Lekki siniak w tym miejscu i ogólnie spooj, no ale szarpnąc ani dzwigac mi nie wolno ta reka jeszcze jakieś 2-3 dni.

Wolfia ty to jesteś komandoska prawdziwa - taka podroż z dwójka maluchów i jeszcze sie dziwi ze ja podziwiamy:-D super, że dolecieliście szczęsliwie, teraz do roboty kochana zdawaj to prawko jak najszybciej, powodzenia zyczę!

miłego dnia zyczę!!!:-)

Rosmerta fajnie ze wszystko ok i nic nie boli !

Rozalka ale ci suwaczek mknie do przodu :) a chcesz wiedzieć jak płeć ?

Rosmerta fajnie ze wszystko ok i nic nie boli !

Rozalka ale ci suwaczek mknie do przodu :) a chcesz wiedzieć jak płeć ?
Mknie jak nie wiem co.
Bardzo chcę wiedzieć,za 2 tygodnie idę na USG 4D,więc sie dowiem,jak dzidzia zechce pokazać.:-D

Rosmerta dobrze,że wszystko OK.:tak:

hej babencje
ale tu zmiany...powoli mus
ze ogarnac to he he
zdrowka dla WIKI
WOLFIA niezla jestes podrozniczka! a co do priorytetu ja akurat przestrzegam aby nim pozostal, zapraszam do naszej odprawy hi hi
ROSMERTA super ze juz po zabiegu, jestes zuch dziewczyna
ROZALKA HGosuia ma racje ...wooooooooooow juz prawie polowka, normalnie az sie wierzyc nie chce!
u nas wszystko w porzadku, mama 2 dni wolne wiec szaleje zakupowo i odpoczywam od wstawania nocnego he he, a Lusia ma jak zawsze katar ale to zrzucam na garb niekonczacej sie zimy...

USG 4D to czym się różni od 3D w sumie 3 lata i proszę jedno D przybyło.a ja dziś znalazłam nasze trzy płyty właśnie 3D z Szymciem.
widzę cisza że ho ho chyba każda znalazłą coś dla siebie w nowej ramówce TV. ja czekam dziś na hotle 52 choć zdecydowanie wolę oryginał tego serialu babilon i to część 1 a nie 2.

no nic uciekam zdążę włączyć pralkę z koszulą męża i po serialu będzie do wieszania.

miłej nocki i poranków. pa

reklama
USG 4D to czym się różni od 3D w sumie 3 lata i proszę jedno D przybyło.a ja dziś znalazłam nasze trzy płyty właśnie 3D z Szymciem.
widzę cisza że ho ho chyba każda znalazłą coś dla siebie w nowej ramówce TV. ja czekam dziś na hotle 52 choć zdecydowanie wolę oryginał tego serialu babilon i to część 1 a nie 2.

no nic uciekam zdążę włączyć pralkę z koszulą męża i po serialu będzie do wieszania.

miłej nocki i poranków. pa

Obraz 3D jest wielopłaszczyznowy (ale nieruchomy). W efekcie daje to
trójwymiarowe zdjęcie dziecka. Obraz 4D pozwala śledzić ruchy dziecka: mimikę,
poruszanie kończynami itp. Tak więc robi się Usg jednocześnie 3D i 4D, żeby
zobaczyc ruchy dziecka w obrazie wielopłaszczyznowym.
2D to zwykłe USG.

Mam dzis za soba koszmarna noc,od 12.00 w nocy prawie nie spałam,no moze 2 razy maks pół godziny,tak mnie głowa bolała.zmierzyłam cisnienie i OK,a nie miałam paracetamolu,wiec ratowałam sie okładami na czoło.Teraz juz jest dobrze w miare.Oby to nie zadne przeziebienie.:tak:

Do góry