reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej.
ROSMERTA trzymaj się wyniki będą napewno okej :tak::tak:
WOLFIA witaj w Polsce:happy: Dzieci jak zniosły podróż?
MIŚKA zdrówka dla córeczki:tak:
U nas dzisiaj słonecznie ale chłodno,zaraz muszę wywiesić pranie a potem na spacerek.

hej
u nas tez śnieg Miśka ....a tak w ogóle super ze w końcu jest poprawa u Wiki
Rozalka na dwoje babka wróżyła ..niby więcej prywatnych (ale cena :szok::confused:) a z drugiej strony państwowe potaniały:rofl2: zobaczymy....muszę się za praca rozglądać :zawstydzona/y:
Wolfia WITAJ U NAS ;-):-)

Witamy
A coz to za zmiany widze....o rany ale dziwnie....:p
Znowu mala przerwa ale jakos nie mam ostatnio czasu na nic.....nie wiem jak Wy to ogarniacie..hihi

Widze ze Rosmerta po zabiegu....dobrze ze poszlo wszystko jak trezba...teraz tylko trzymam kciuki za bardzo dobre wyniki....NA PEWNO TAKIE BEDA....Buziaki Rosmerta...

Wolfia witam i ja w Polsce:) milego odpoczynku......

A u nas znowu bialo na dworze...juz mam dosc tego sniegu....ble.

hej
u nas tez śnieg Miśka ....a tak w ogóle super ze w końcu jest poprawa u Wiki
Rozalka na dwoje babka wróżyła ..niby więcej prywatnych (ale cena :szok::confused:) a z drugiej strony państwowe potaniały:rofl2: zobaczymy....muszę się za praca rozglądać :zawstydzona/y:
Wolfia WITAJ U NAS ;-):-)
Tak,tak rozumiem.Tylko słyszałam ,że mniej chętnych niż rok temu do państwowych.
Powodzenia w szukaniu pracy.

Nuśka witaj!

Witam :tak:

Kasiad wszystkiego najlepszego dla Pauliny z okazji urodzin :tak::-)

Ja też złożyłam pisemko do przedszkola ale tylko jednego ale tylko tam mamy w miarę blisko i mogę iść na piechotę :sorry2:jak Emilka się nie dostanie to trudno ... wyniki za kilkanaście dni wiec zobaczymy będziemy wtedy myśleć co i jak ale prywatne odpada bo minimum u nas 800zł to ja już wolę w domu siedzieć na wychowawczym bo te 400zł to by mi z wypłaty zostało jakbym musiała przedszkole zapłacić i sieciówkę kupić :zawstydzona/y:

i ja sie witam
Rosmerta super teraz czekamy na dobre wieści z ynikami:tak:
wolfa pokłony faktycznie jak to napisała rozalka zuch dziewczyna z Ciebie jest:tak:
Miska zyczę oby przeszło juz te chorubsko całkowicie Wikuni:tak:
co do sniegu ja też już mam go dośc :crazy:

Dobry wieczór:-)

Wy mnie tak nie wychwalajcie, bo nie ma za co:zawstydzona/y: Nie miałam innego wyjścia, więc musiałam sobie jakoś poradzić:tak: Najlepsze jest to, że w ogóle mnie to nie ruszało, nie myślałam o tym;-) Sam lot bardzo dobrze, z tym chyba nigdy nie ma problemów:no: Z takim 3latkiem to komfort w lataniu samolotem, bo jest podekscytowany i poważnie podchodzi do sprawy, gorzej z Maluchami, które muszę usiedzieć/postać 2,5h na kolanach rodzica:sorry2: Za to chyba nigdy nie zmienię zdania i koszmarem będzie odprawa, wchodzenie do samolotu z dzieciakami i bagażami... nie znoszę jak wszyscy się pchają, bo każdy chce pierwszy, i to nic że miałam wykupiony PRIORYTET, bo przy schodach do samolotu stałam i czekałam aż ktoś wpuści mi Victora, bo ja w jednej ręce bagaż, w drugiej Oliver, a torba na plecach... na szczęście znalazła się miła Pani po 40. i nas przepuściła:happy: Przynajmniej nie było pełnego obłożenia w samolocie to mieliśmy do dyspozycji 3 miejsca dla siebie, więc chociaż taki komfort nam się trafił;-) A i przy wysiadaniu główny stewardes wyniósł mi bagaż z samolotu:-):tak: Takie przygody to tylko z Ryanair:-p:-D Na szczęście wracamy we czwórkę i z Warszawy, więc AerLingusem:-)

Poza tym dzieciaki szalały dzisiaj na śniegu, nieźle nasypało po południu:sorry2: W piątek pierwsze spotkanie odnośnie prawka i wizyta u lekarza... zaczyna się... a ja muszę się zacząć bardziej uczyć, bo wewnętrzny bym chciała zrobić za jakiś tydzień, półtora żeby móc zacząć jeździć. Trochę się obawiam jak to będzie, bo ja mało jeździłam i dawno temu:baffled: No nic, jestem dobrej myśli:-)

Spokojnej nocy. Dobranoc:happy:

reklama
Do góry