reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobry wieczór:-)

Przez to robienie prawa jazdy jestem trochę zabiegana i nie mam czasu:sorry2: A że jestem w domu to korzystam i nie siedzę zbytnio przed kompem:-p Jak już zaliczę egzamin z teorii i nie będę ciągle rozwiązywała tych pytań, to postaram się więcej popisać:tak: Na razie tylko co jakiś czas zerkam poczytać co tam u Was;-)

Wszystkiego najlepszego Dziewczyny z okazji dzisiejszego dnia;-)

Dobranoc:-)

reklama
cześć babeczki.u nas wczoraj była piękna pogoda słoneczko zero wiatru dziś widzę,że trochę mniej słońca no nic ale ważne że śnieg nie pada. teraz chwila na rozpoczęcie dnia mały ogląda baję- mamy nowy hit częśc 2 brata niedźwiedzia- ja kawusia i muszę zamówić w końcu prezent dla męza chrześniaka na 7 urodziny.
ale jutro oj może być miłę dzień- zostawiam Szymcia babci na cał dzień i z kumpelą śmigamy na zakupy bez ciśnienia.

hej ..pije dopiero kawę :/
my kobitki wczoraj zaliczyłyśmy fryzjera (mały relaks)
ja dziś jakaś zawinięta jestem na maxa...."ocochodzi"

Hejka.
Brrr.... ale mi zimno,gdzie ta wiosna,na termometrze dziś -5 widzę.
Dziś wstałam szybciej niz mój synek o dziwo:-)

no zimno zimno niestety...
mi dzisiaj maluchy po 6 pobudkę zrobili;-)
z okazji dnia mężczyzn chcialam zrobic moim chłopakom ciacho 3 bit ale ja jestem chyba beztalencie kulinarne niestety z wygladu nienajlepiej :baffled: teraz sie chłodzi mam nadzieję że choć w smaku będzie w miare zjadliwe:-p

Witam :tak:

jak już o spaniu to Emilka ostatnio wstaje bardzo wcześnie bo czasem 6-7:00 nieraz się da namówić by pospać z nami wtedy mogę jeszcze przymknąć na chwile oko:zawstydzona/y:ale jak mały się przebudzi to już nie chce iść spać bo sobie z nim pogawędki robi a ja go nakarmię przebiorę i on idzie spać a ona już śpiąca nie jest :sorry2:

Madzia najważniejsze by smakowało a na pewno będzie smakować jak zrobione własnymi rękami prosto z serca :tak::-D;-)

Agusia jakieś większe zmiany z fryzurą???

a ja dziś miałam cudowny wspaniały dzień.Szymek od 10 z babcią a ja z koleżanką do Gdańska na zakupy. obkupione wydałyśmy całą kasę i o 19 wróciłysmy do domu. naprawdę było super nagadałyśmy się naśmiałyśmy ale nie miałśmy czasu nawet na spokojną kawę tylko w biegu bo w gębie zaschło.a pogoda była boska słońce lub blask lamp w centrach.

no ale jutro powrót do codzienności sprzątanie, gotowanie i spacerek.następny wypad jak uzbieramy kasę więc trochę to potrwa.

reklama
Hejka

u nas juz sloneczko wychodzi i zapowiada sie sliczny dzien.
Karola, ja normalnie marze o takim dniu. Z natury nie cierpie zakupow, ale juz tak dawno nie biegalam po sklepach z ubraniami, ze troche mi tego brakuje. Wlasnie w ten weekend zamierzalam wybrac sie do Gdanska.
Madzia, i jak ciacho smakowalo? pewnie dobre bylo.

Do góry