reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hej kobiety,
w nie najlepszym nastroju niestety:-(
Znów niedobra noc za nami, czy to choróbsko odpuści w końcu:baffled:Kaszel ma taki okropny suchy, duszący:baffled:, częste wodniste kupki nawet w nocy, jedno pozytywne to, ze gorączka puściła. No i zero apetytu, nic nie chce jeść, tylko pije.
Dobrze Rozalka, że Kubuś już lepiej, też bym już chciała zobaczyć moje roześmiane, figlujące dziecko.
Rosmerta, będę trzymała kciuki.

Dzień dobry:-)
Ja tylko tak na szybciutko, bo mam dzisiaj sporo do zrobienia jeszcze:sorry2:

Rosmerta będę trzymała kciuki w drodze na lotnisko;-) Nic się nie bój, wszystko pójdzie zgodnie z planem:tak: Powodzenia dzisiaj w pracy:rofl2:

Dużo zdrówka dla wszystkich Chorujących:tak::tak::tak:

Miłego dnia:-) Jutro przywitam się z PL...:happy:

ROSMERTA napewno będę trzymać tylko szybko się melduj chociaż napisz .......( same kropki) byle by było jasne że w Tobą ok.

dzięki wam bardzo:-) dam znać jutro napewno, może nie odrazu po,ale chociaż wieczorkiem:tak:

Wolfia szczęśliwej podroży!!!! i miękkiego lądowania na polskiej ziemi;-)obyś sobie dała bez problemu radę z dzieciaczkami w podrózy!!!

Miska zdrówka dla twojej Wiki, żebyy jej juz to choróbsko odpusciło!!!

Rosmert możesz byc pewna naszego duchowego wsparcia.Czekamy na wieści!
Wolfia powodzenia i podziwiam Cie kobietko!

reklama
Witam z wieczorka:tak:.
Rosmerta,będzie dobrze:tak:.
Ewcia,szczęśliwej podróży:tak:.
Jakas śpiaca chodze przez poranne wstawanie. Spałam w dzien z Kondziem:sorry2:.

Do góry