reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej :-) Ja mam dziś pracowity dzień, zabrałam się za pranie i sprzątanie, a Tomek montuje kabinę prysznicową, więc mam rozgardiasz niezły w domu.

Karolina, Rozalka, udanych imprez :tak:

Rosmerta, całkiem smacznie brzmi przepis na Twoje kotlety, muszę koniecznie wypróbować. Ja znam i robię na imprezki trochę inną, prostszą wersję tak zapiekanych kotletów: na usmażone wcześniej kotlety kładę po plastrze ananasa, w dziurkę wkładam oliwkę, a na wierzch kładę po plasterku sera - i to wszystko do piekarnika. Też pyszne :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Udanych imprez urodzinowych:tak:
Ja tylko przelotem, bo mam pakowanie, jutro skoro świt ruszamy w góry. Pewnie w tygodniu zajrzę do Was, bo jadę z moim laptopem, a na miejscu jest internet:tak:Pa

Tak wogole witam i zmykam:))

tez witam :tak:
wlasnie wrocilismy z zakowkow kupilam sobie obraz moze jutro wkleje zdjecie :tak:

wczoraj bylismy na baseniku -ale zosia popływała ile miala radochy:-)

jutro kino wiec weekend tak szybko zleci ze hej:-)

a teraz drinkuemy z męzulowiną, wiec bede zmykac dobrej nocki!:-p

A my juz po imprzece ja padam na twarz ciężki dzień ale udany
Miśka udanego wyjazdu:tak:
Oliweczka udanego wieczoru:tak:

U nas impreza tez była udana.
Dziś boli mnie głowa jakbym kaca miała...:confused:
Góra nowych zabawek sie piętrzy.:-)

Dobry wieczór:-)

Ja tylko dosłownie na chwilkę, bo padam ze zmęczenia:sorry2: Dzieciaki zadowolone i to mnie najbardziej cieszy:-) A czy "imprezka" udana:confused: Mam nadzieję, że tak;-)

Odezwę się juto, bo muszę odpocząć trochę:sorry2: Dobranoc:happy2:

Witam poweekendowo:-)

widze, że imprezki udały sie wszystkim - to super, bo najwspanialszy widok, to szczęśwlie usmiechniete dziecko:tak::-)
Rozalka żeby uniknąć góry prezentow poprosilismy o kaskę, a i tak góra nam urosła:szok::-D ale przynajmniej troche mniej niz by mogła....;-)

w sobote zakupilismy fotelik (o tym na innym watku) i w niedziele odrazu mieliśmy okazje go przetestowac na dłuzszej trasie - bylismy na imieninkach chrzesniaka mojego męza - tez trzylatekk więc super sie ze soba kumple bawiły:tak: swoja drogą, to zaprosili nas na te imieninki w sobote pod wieczór:dry: no ale akurat nam pasowało i bylo super:tak:

Miska udancyh ferii dla ciebie i rodzinki!!!

miłego dnia :-)

Hej:happy2:

Pogoda nastraja do spania, a i mi się oczy kleją i czuje się jakbym przez weekend z tonę węgla przerzuciła:sorry2: Muszę odpocząć i odespać, bo takie podwójne urodziny to sporo zamieszania:-p Najgorsze, że zdjęć mamy mało, bo nie było komu robić... muszę sobie kupić jakiś mały aparat w końcu, bo z tym dużym Nikonem nie daję rady, a i moje umiejętność na ten sprzęt marne;-) A mąż coś się ostatnio zaniedbał, jeżeli chodzi o robienie zdjęć.

Miłego dnia:happy2:

reklama
Czesc:-)

Sloneczko piekne za oknem chyba wyjde z Jula na spacerek.....mam woooolneee:-Ddo soboty wiec czasu a czasu jest......
Musze zrobic zakupy na urodzinki...i zawiezc produkty do mamy...pomaga mi w pieczeniu ciast.....
Widze ze imprezki udane byly...mam nadzieje ze nasza rowniez bedzie...
Milego dnia

Do góry