reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:tak:

Dziewczyny ale pyszności pieczecie:tak::-)
Ja tradycyjnie zamówię tort w cukierni i nie będę eksperymentować.. znając moje umiejętności mogłabym puścić kuchnię z dymem:-p:sorry2:

Miśka zdrówka życzę:tak: Nie możesz rozchorować się na ferie:no:
Joanna - same pozytywne zmiany u Ciebie. Gratuluję zdania prawka:tak:
Oliwieczka - ja właśnie czytam "Milennium. Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet". Polecam, bo książka bardzo wciągająca.. pomimo że widziałam film:tak:
Madzia powodzenia w egzaminach:tak:

Rosmerta z ryżem tak jest niestety a budyń sojowy nie wchodzi w grę??ostatnio widziałam budyń z mleka koziego nawet.

Witam ;-)
Tycia ładne w kopertę dajecie :shocked2: u nas nawet koperty nie bierze :no:
Rozalka ja też myślałam o sobocie ale chyba w niedzielę zrobimy bo w sobotę wszyscy w pracy :sorry2:nawet nie wiem kto przyjedzie i co uszykować :no:
Madzia powodzenia !
Miśka zdrówka !

KArola niestey sojowe i kozie odpadają :no:- kiedys przetestowałam na Hubku i odrazu mega pokrzywka na buzi wyszła, wole juz nie ryzykowac:no: ryzowe przetestowane teraz bna bieżąco i zero wysypki, więc zostaje przy tym. MAsę zrobię na bieżąco czyli gdzieś ok 14 pewnie, bo na 16 goscie,a jeszcze musze ta ozdobe z opłatka połozyc, a pisza zeby tak na 2 godziny przed poaniem zrobić to:tak:reszta bedzie uszykowana więc luuzik :-) najwyżej będe improwizowac na bieżaco;-):-D

My tez księdzu w kopertę 100 daliśmy, ale to tylko dlatego, ze wiemy, że faktycznie na kosciół to idzie, a nie do jego kieszeni, bo proboszcza trzeba powiedziec mamy w porzadku i nie jest materialista jakimś, a poza tym my dwie rodziny niejako mieszkamy więc uznalismy, ze tyle damy.:-)

oj mnie ostatnio ksiazka wciągnęła, to niedługo wieczorami zandych domowych obowiazkow tylko ksiązeczka:sorry2: czytałam książkę pt."Mag" Johna Fowlesa - dosatłam na gwiazdkę ale sama wybierałam (jakieś 620stron miała...):-) zawsze lubiłam czytać,a le teraz musze ograniczać zakup książek, bo tłumaczenie czeka, a jak mnie juz coś wciągnie to nie moge się powstrzymać:sorry2::-D

czesc, witam wieczorkiem- nareszcie weekend,
jutro wybieramy sie na 30-moje siostry:tak: wiec rano jade kupic sbie jakegos szałowego ciucha na tą okoliczność:cool2:, zartuje w ogole cokolwiekkupic i prezent.:tak:

ostanio przeczytalam " toksyczne związki rodzaju męskiego" moge polecic taka lekka no moze bardziej na wakacje ale mnie wciągła:tak:
moze skorzystam z waszych propozycji;-)

milego wieczorku -ide pod prysznic, piwo stygnie

Witam z ranka!
Bardzo dawno pierwsza sie nie witałam:-);-). Dzis mam wolne,nie mam szkoły i bede sie uczyc:confused:.
Madzia powodzenia za zaliczeniach.U mnie w tym semestrze na szczescie mam jeden na zjazd,wiec jest troche czasu na nauke:tak:.
Udanego weekendu:tak:

Witam:-)
Choroba mnie dopadla pewnie maz mnie zarazil bo mial angine a ze ja na nia nigdy nie choruje to poszlo mi na drogi oddechowe i gardlo:baffled:

Czesc Kolezanki:-)

Tak od samego rana o Was pomyslalam....ze az sie w sobie wzielam i wlaczylam kompa:sorry2:.......
Myslalam o Gosi czy juz urodzila......Rozalce czu juz sie udalo;-)
A tu widze Gosia ma slicznego synka....GOSIU WIELGACHNE GRATULACJE......SCISKAM WAS MOCNO!!!

Rozalka Tobie a raczej Wam tez gratuluje bo widze ze nareszcie sie udalo:-D:-):-)
Co jeszcze?? Ach tak widze ze sie bedziemy rozmnazac jak grzybki po deszczu....hihi
Matylda i Ty tez??:-D:tak::-)Gratuluje......ale macie super dziewczyny.......Jestem strasznie szczesliwa, ze Wam sie udalo....

A teraz moze troszke o nas.......Wiem ze dawnooooo mnie nie bylo......nawet nie bede probowac nadrobic zaleglosci:-p:confused: bo jak zwykle naskrobane tyle ze HOHO........

Mialam malego dola dlatego, nie zblizalam sie do kompa.....
Pewnie najwazniejsze co byscie chcialy wiedziec to to ze Julcia jest zdrowa....rosnie jak na drozdzach i pyskuje nie malo;-)
Ja zdalam egzamin na prawko ....dokladnie 8.12........bylo ciezko ale udalo sie za pierwszym razem.....HEHE GLUPI MA ZAWSZE SZCZESCIE:sorry2:
Nie bylo u nas ciekawie......moja babunia <76>miala zawal......przelezala dosc dlugo w szpitalu.....ciezko bylo......ale na szczescie jest juz w domku i mowi ze dobrze sie czuje.......
prca nadal mnie wkurza, a nic nie moge innego znalezc <wszedzie wyzysk>...czekam na odzew od szwagierki...moze cos jej sie uda.....TRZYMAJCIE KCIUKI....

Swinia ze mnie wiem.....nawet nie zlozylam zyczen na swieta ani na nowy rok:zawstydzona/y::wściekła/y:

WIEC KOCHANE MOJE SPOZNIONE Z LEKKA ALE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ....OBY TEN ROK BYL CUDOWNY:-)

mam nadzieje ze bede troszke czesciej zagladac...choc to i tak nie bedzie tak jak kiedys.......teraz jezdze z JUla do mojej mamy wiec nie mam tyle czasu......dzisiaj akurat jestem sama ...JUla juz na slozbie u babci.....ja na 10 do pracki.....
Sniegu od groma wiec nie daje rady wyjechac ani wjechac na parking:-D Dlatego Krzys jezdzi z Niunia/......
Sciskam Was
Buziaki

reklama
nuska:-)
Ale sie cieszę,że zajrzałaś,Julaska nam pokazuj koniecznie.Brakowało nam Ciebie,pisałyśmy tu i uwdzie...
no ale gratulacje zdanego prawka.
Czasem tak bywa,że ktoś ma zakręt życiowy i troszkę sie wyłączy z naszej społeczności wirtualnej,ale miło strasznie,że wraca i skrobnie ,co tam u niego.
Zaglądaj Babencjo do nas częściej.:-)

A w ogóle witam dziś.;-)

Do góry