reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam ;-)

Mysia cieszę się ze wam smakowała:tak:;-) ale przepis to jedno a ty pewnie pyszne zrobiłaś wiec to dlatego ;-)

Ja właśnie w trakcie układania 7 puzzli z Emilką nawet jak umie sama muszę przy niej siedzieć teraz ją przekonałam ze da radę sama :-D ale ile można układać :shocked2:

Gosia u nas podobnie z puzzlami:-D musze siedziec zazwyczaj:tak: a Hubek układa jedne puzzle w kółko tez po 5-6 razy:-pobłęd:szok:

Emilka w sumie uwielbia te z disneya co w lidlu kupiłam z księżniczkami tam jest 10 rodzai w środku i wszystkie zawsze po kolei układa ale już mnie wykańczają że w kółko to samo mimo ze dostała dużo nowych to się na te uparła ...tak jak na majtki z księżniczkami musiałam jej w tesco kupić kolejny 6 pak bo nie nadążam prać :-D a innych nie chce założyć i rano biegnie sobie teraz wybrać które akurat założy ..:sorry2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:happy2:

A u nas się dzisiaj rozpadało:sorry2: Siedzę sama z dzieciakami i w sumie to nic nowego... oby tylko O. jutro już nie szedł do pracy...

Chciałam się pochwalić, że w marcu lecę do PL zrobić w końcu prawo jazdy:-p Mam nadzieję, że w dwa miesiące się wyrobię;-) Wiecie ile może kosztować kurs kat. B? Bo tak mi się wydaję, że ok. 1200zł czy więcej? I tak będę musiała brata po Nowym Roku wysłać, żeby mnie zapisał i wszystko uzgodnił. W końcu będę się mogła ruszyć gdzieś sama, bez męża i dzieciaków:blink:

Miłego dnia:-)

Dzieńdoberek :-)

WolfiA u nas przyspieszony kurs na B (cała teoria i jazdy w jeden miesiąc - codziennie) kosztuje 1500zł.

Lecę ponadrabiać zaległości i poczytać co u Was ;-)

Witam:-)

no to ostatni pracujacy dzien w tym roku, od jutra laba na 4 dni:tak::-):cool2: jutro z rana jedziemy do szwagierki i przygotowujemy smakołyki na sylwka:tak:no a potem bal;-)

milego dzionka babencje:-)

Witam:tak:

A ja dzisiaj mam dzień dla urody: fryzjer, kosmetyczka i pazurki:tak:
Nie udało mi się wyciągnąć T. na bal i wybieramy się na imprezę do lokalu znajomych. Wyszło nawet lepiej, bo impreza na 50 osób - "bal przebierańców":-D
T. będzie Zorro a ja Elena czy jak jej tam było:-p Ciekawe ile par wpadnie na równie oryginalny pomysł:-)

Miłego dnia Babeczki:-)

reklama
miłch przygotowań-ja obserwuję oczko Szymka i już mam stresa.ale to na innym wątku.
dziś u mnie pięknie słońce i słońce i nie ma wiatru.zaraz muszę iść do sklepu po coś na obiad.

miłego dnia.

Do góry