reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Zdrowych,wesolych,
rodzinnych
Świąt Bożego Narodzenia
życzy Agnieszka z Kondziem

30867_Christmas_tree.jpg

reklama
u nas spokój cisza wszyscy powalenie przed TV zbieramy siły na jutro tylko ja wpadłam tu na chwilę by podzielić się moją refleksją:

- czałowiek to mega imbecyl.narobi się na gotuje nawymyśla, a później marudzi,że nikt nie ma si jeść i lodówa pełna.no i po co to by co roku gadać to samo :-D:-D

jakbym mogła to bym pokazała Wam moją lodówkę no szok pełniusia i jeszcze trochę na tarasie stoi.tragizm jak co rok wię za rok pewnie napiszę to samo.a no i powiedziałam że już nigdy nie robię sałatki jarzynowej przecież tego nikt nie ruszył- jeszcze.:-D

miłego świętowania pa

Karola sałatka warzywna mówisz,hmmm,smaka mi narobiłas,a w tym roku nie robiłam,he,he.
Ale jestem objedzona przez te święta.
No niestety nie śpie tez dobrze,bo moje dziecie coś chore,miał temperaturę w nocy i pokasłuje.Cos mi sie wydaje,że nawiało mu w gardło....:no:Dobrze,że męzulek calutkie święta w domku i troche po świetach.
Jak tam Wam mineło biesiadowanie z rodzinkami babeczki?

Witam świątecznie :-)
Ja też mam pełną lodówę jedzenia i jeszcze sporą część balkonu zastawioną :ninja2: Mamy jedzenia co najmniej do końca roku :sorry:

Na Wigilii byli u nas teściowie. Było bardzo sympatycznie. Wczoraj natomiast byliśmy u moich rodziców i też miło spędziliśmy czas, była też moja babcia od strony taty.
Dziś czas na odpoczynek, błogie "nic nie robienie" przerywa co jakiś czas konieczność wyjścia z psem, bo ma biegunkę i wymiotuje :confused2: - ktoś wczoraj musiał mu coś ze stołu dać po cichu, niestety niektórzy nie potrafią zrozumieć, że nasz pies musi być na ścisłej diecie (dostaje leki z enzymami trzustkowymi dożywotnio i niestety szkodzi mu nawet maleńka ilość ludzkiego żarcia).

Oli z prezentów zadowolona, dostała wózek z lalką, którymi bawi się godzinami, oprócz tego dostała piaskolinę - też super zabawa, no i puzzle piankowe "Kaczor Donald" i teatrzyk kukiełkowy. Słodyczy to nam chyba starczy na cały rok!

HUbek szczęsliwy, choc na początku troche bał sie Gwiazdorka;-) ale po chwili juz było ok, nawet powiedział paciorek i wierszyk o gwiazdorku:tak::-)
U nas Gwiazdor gościł niecałą minutę, zostawił worek z prezentami i musiał się biegusiem ewakuować, bo Oli dostała takiej histerii na jego widok, że długo nie mogła się uspokoić :eek:

Ostatnia edycja:
no i weszłam pożeganać tu święta uffff za rok od nowa.

no właśnie u nas dlatego w tym roku mikołaja nie było bo napewno mały by się bał i pewnie by nie podszedł.o zabawkach nie wsponę ma zdjęcie dodam że potrzebował 2 dni na ich rozpakowanie teraz zacznie się dopiero bawić.

no i po ostatniej dziś gościnie lodówka wygląda ok co mnie cieszy bo nie muszę nic wywalać za to mój mąż padł nieprzytomny na łózko oj kac morderca go dopadnie rano na maxa- i dobrze niech cierpi jak nie zna umiaru.
ja cichaczem dokańczam mój BOSKI sernik nowojorski piję herbatkę i czatuje.

moi rodzice już u siebie w domciu więc jutro sami leżymy i nic nie robię.teściowie na poprawiny idą więc też nie będą nas nekać.błoga cisza.

dobranoc

Witam

my gwiazdora spotkaliśmy u mojej siostry było pełno dzieci :tak:Emilka też sie bała podeszła tylko ze mną i to po długich namowach :tak:prezentów tyle dostała że miejsca w domu zabraknie a najbardziej i tak chyba cieszy się na puzzle i kucyki ;-):tak:

I ja witam po Świetach

Wypoczeta bo w zasadzie tylko w wigilie i w 2 dzien świat bylismy u rodziny, a tak to wylegowanie do 12.oo pozamach:)
Ogolnie bardzo miło spedzone wieczory, jutro juz do pracy ale tylko 4 dni i znów wolne:)

miłej niedzieli, i postaram sie odzwywac czesciej, pozniej wklejej jakies fotki :tak:

reklama
Witam poświętnie :-)

i znowu w pracy....:dry: a jakos nie odpoczełam jeszcze w świeta:-D najedzona i mega niewyspana - bilans poswiateczny;-)teraz 3 dni odpoczynku od jedzenia pysznego i znowu weekend gościnności:-D

Święta udane, pierwszy dzień świat lenistwo w domciu na calego, w drugi jechalismy do teściów i tez superowo było, Hubek w sumie dostał tyle prezentów a najbardziej i tak cieszył sie z plyty dvd z klubem Myszki Miki i z dwóch ksiązeczek o Strażaku Samie:-D no i tablica robi furorę:tak::tak::-)

miłego dnia wszystkim:-) szczególnie tym w pracy co siedziec muszą:tak:

Do góry