reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam.
Moje pierworodne dziecie chore,gardło znowu.Mnie tez coś pobolewa niestety.
Po świętach wypoczęi,objedzeni,prezentów mnóstwo(gdzie ja to upchne w naszym mikro miezkaniu):-)

reklama
Witam ;-)

Jejku wstałam o 7:30 a na dworze tak ciemno :szok: i poszłam spać dalej :-D
za to ładnie śnieżek pada :tak:

Emilka już puzzle układa ;-)

Rozalka zdrówka dla was:tak:

Witam poświątecznie:tak:
Cieszę się, że już jesteśmy w domu, bo zmęczyły mnie te święta. Codziennie imprezy, odwiedziny dawno nie widzianych ciotek, wujków, kuzynów:-D Ale fajnie było:-)

Rozalka teraz zauważyłam twój nowy suwaczek:szok::-D Ogromne gratulacje!!!!
Cieszę się razem z Wami, tak bardzo pragnęliście maluszka:tak::-)
I zdrówka dla Ciebie i Kubulka:tak:

Miłego dnia Babolki!!!

Ja również się witam po Świętach;-)

Wszystko dobre co się szybko kończy:-D Całe Święta spędziliśmy w domu. Teściowie w Wigilię rano dzwonili, że przyjadą do nas w II dzień Świąt, więc to był jedyny dzień poza naszą czwórką. W Boże Narodzenie rozmawiałam z rodzicami na skypie, więc chociaż tyle dobrze:tak:
Pochwalę się, że jak na pierwszy raz, potrawy wigilijne i świąteczne wyszły mi naprawdę smaczne, z czego bardzo się cieszę;-)
Dzieciaki z prezentów bardzo zadowolona i zszokowane skąd nagle tyle zabawek:-D
Acha no i w trakcie wizyty teściów chyba przez cały dzień słuchałam o Nowej Zelandii i Australii:-p:-D Dobrze, że czasem były 2-3 min. przerywniki mojego męża odbiegające od tematu... wkurzać się nie będę, bo już mi to wszystko jedno i nic nie zmienię:sorry2:
Ogólnie będę te Święta wspominać miło, mimo że w tak skromnym gronie;-)

Rozalko
dużo zdrówka dla Was:tak:

Miłego dnia:-)

Witam :-)

jak mi sie nie chce w pracy siedzieć!!!!!!!:dry::-p:sorry2:
jedno jedzonko nieprzejedzone jeszcze a tu juz trzeba myslec o nastepnym:-D szwagierka ciagle do mnie dzwoni i pyta o menu na sylwka:-D już ustalone wreszcie teraz tylko zakupy trzeba zrobić

miłego dzionka kobietki:-)

reklama
Witam Was babeczki po świetach

Ten mętlik przed świętami kompletnie mnie wybił z równowagi, nawet nie wiem kiedy zleciało i juz święta i już po świętach..nawet wam życzeń nie złożyłam...poprawie sie na nowy rok...

Ja juz ciesze się że mam ta gonitwę za sobą i naprawdę coraz bardziej mam dośc takich świat, gdzie sie tylko siedzi i jeeeeeee.....i spróbuj odmówic...hehe

U nas mikołaja nie było, bo po wizycie w mikołajki Filip zdecydował, ze woli nie dostać prezentów niż zobaczyć mikołaja....wiec zrezygnowaliśmy z przebrania...za to stanowczo za bardzo został obdarowany przez rodzinę...gupawki dostaje jak widzi te wszytskie prezenty...i juz zastrzegłam sobie, ze na urodziny maja byc wyąłcznie ubrania albo kaska..bo mimo duzego domu miejsca zaczyna brakowac...

Gosiu robiłam garmażerkę wg twojego przepisu i wyszło super...wszyscy sie zajadali..
Rozalka suwaczek wymarzony, ciesze się z wami...

Do góry