reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej dziewczyny!
ale fajna strona z pomysłami na ozdóbki :tak:może też coś z Wikusią zrobimy:-)
dziś w ramach mikołajek byłam z moją klasą w kinie na "Opowieści wigilijnej'', polecam przed świętami dla starszych dzieciaków, na pewno powyżej 7 lat, młodsze mogłyby się ostro wystraszyć:shocked2:

reklama
my idziemy w sobotę na renifera niko :-D

Kuba widział reklamę i płakał(jak zobaczył tego wilka),cyt. "nie lubię tej bajki,to jest bajka dla dziadka":-D.zbyt wrażliwe moje dziecie na takie pełnometrażowe,my jesteśmy na etapie "Kajtusia","Świnki Peppy"i "Klubu Myszki Miki":tak:

Szymek to zwierzak kinowy.wiadomo że się czasem czegoś przestraszy ale ja to szybko obracam w jakiś żart i go uspakajam.dziś na epoce lodowcoej 3 tak się śmiał- ale to raczej z moich komentarzy jak działo się coś powiedzmy strasznego.

tym razem chyba pójdzie tylko z tatą a ja do centrum polować na prezenty bo to ostatni wypad do gdańska przed świętami.

Przepraszam Cie Karola,ale i tak uważam,że treść i teksty w tych pełnometrażowych bajkach nie nadają sie dla trzylatka.Ale to moje zdanie.:no:
Może i Szymek śmiał sie,kiedy komentowałaś trudne dla niego sytuacje,ale nie uwierze,że nie ma to wpływu na psychikę tak małego dziecka i,że prawidłowo odbiera emocje z ekranu.Wg mnie jeszcze za wcześnie na tego typu bajki.
Oczywiście każdy zrobi jak uważa,ale znam dzieci,które oglądały jako dwulatki Króla Lwa i inne,a teraz jako 4 latki oglądają Hanne Montanę:no:,bo szukaja innych wrażeń.

Ale o tym pisałam już chyba parę razy.
Mam nadzieję,że nikogo nie uraziłam.

Ostatnia edycja:
hej ;-)
ja dzis zaliczyłam dentystke i taka baba że uciekałam jak najdalej :szok:

co do filmów to ja sobie nawet Emilki w kinie nie wyobrażam na takich bajkach :no:

ona teraz też ogląda Kajtusia i ma szał na taką bajkę z psem Marta mówi i ciągle chce na obiad zupę literkową ;-)no i bajka Truskawkowe ciastko :tak:

ona się nawet na mini mini boi bajki Muminki :sorry: potem mi mówi że ma duchy w pokoju na ścianach wiec już jak widzę że coś ma któraś bajka temat bania się to wiem że będzie się bać i trzeba wyłączyć :sorry:

reklama
Do góry