reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam za oknem szaro buro brrrrr pewnie zostaniemy cał dzień w domu bo snuję się po domu i nic się nie chce.

ja poszukuję lasek lizaków na choinkę i nie mogę nigdzie dorwać. znalazłam aukcje któa skończyła się 28.11 wrrrrrr w weekend będziemy w gdańsku u rodzicó no i planuję w sobotę zrobić wypad do sklepów po prezenty pod choinkę dla starszyzny- bo Szymek już gotowy zapakowany czeka.

ja jakoś pomysły mam tylko nie wiem czy to znajdę w sklepach.

reklama
czesc
ja czuje sie zmasakrowana wczoraj wieczorem pojechałam jeszcze na nocna obsługe i dostałam antybiotyk znowu gardło:-( spadam z powroten do łózka może wieczorkiem zajrze:-p

my dziś robiliśmy z Szymciem lampiony z kolorowego brystolu i przed chwilą zrobliśmy ciasteczka( jeszcze nie na choinkę) więc święa za pasem

a i moja mama ma termin do szpitala ustalony 13 stycznia a zabieg 14 stycznia teraz biega i robi różne badania oby nic po drodze nas nie dopadło

Witam z wieczorka!
Madzia,a cos Ty sie tak pochorowała? :sorry:
Karola,musi byc dobrze i bedzie:tak:!
Wolfia,ja tez uwielbiam okres przedswiateczny i same święta :tak:.
Byłam dzis na zakupach,ale ledwo wybrałam cos na mikołajki:sorry:. Podobnie jak Gosia nie mam jakos pomysłow:no:. Chyba wyjatkowo w tym roku:sorry:.Braki w budzecie niestety sa znaczne,a jeszcze ta szkoła:zawstydzona/y:.Rodzinne dostane dopiero 8,to poszaleje,bo to bedzie wyplata za 2 miesiące;-).I tak na pewno zabraknie:sorry:.

Madzia zdrówka :tak:

Karola to szybko działają oby wszystko było z mamą dobrze :tak:

Rozalka no pewnie pomysłów miała bym więcej jakby kasy było więcej :sorry:

Witam w deszczowy poranek ;-)

reklama
Do góry