reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

I ja witam :-)

Madziu, zdrowka zycze:tak:

U nas w domu rozpierducha na calego - za 1,5 godziny przyjezdza kurier po pierwsza partie spakowanych kartonow - 20 sztuk + piaskownica. Za tydzien przyjedzie po druga czesc kartonow - na szczescie juz bedzie ich duzo mniej. Mowie Wam, dziwnie sie czuje - z jednej strony radosc, z drugiej ogromny smutek. No nic, ale trzeba byc twardym.

Udanego dnia wszystkim zycze:-):-):happy:

reklama
jak tylko aparat wróci do domu to zrobię foto ale to nic cudownego bo ja tylko wycinałam a Szymek dekorował brokatami,i sklejał :szok: najwyżej później zrobię zdjęcie laptopem ale tu aparat marnizna.

a zrobiłam też takie choinki i postawię każdemu koło nakrycia a w środku łuska z karpia- nie wiem czy coś jeszcze daje się na szczęście w taki dzień:sorry: IDEALNE ZAMIAST KARTKI, PREZENCIKI Z LOGO DLA FIRM (822349326) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko czubki nie będę zakłądać a skleję

dziekuję dziewczyny :tak:
Tyciu ja sie chyba doprawiałam na łyżwach w sobote z Patryczkiem byłam a potem wieczorem zimne napoje:-p i tak wyszło ale juz lepiej juz tak bardzo nie boli
madzix oj ja tez bym chetnie nie wychodzila z łóżka ale ja nawet chorowac nie moge bo dzisiaj musiałam isc z maluchami do dentysty na kontrole i musze sie pochwalic ze mam bardzo dzielnego synka dzisiaj robiła mu jednego zabka mowilam ze bolalo ale nawet nie zapłakał za to Wronisie to chyba cała przychodnia usłyszała a miała pokazać tylko ząbki na szczęscie ma wszystkie zdrowiutkie

Cześć:-)
Nawet zaczyna się ładnie robić na dworze, więc jak tylko Oliver wstanie i zje to wyjdziemy chociaż na godzinkę, bo już dawno nas na żadnym spacerze nie było:sorry:
Ach te pieniądze... że też wszystko jest od nich zależne:confused2: Nawet prezenty dla dzieci:sorry: My też w tym roku bez szaleństw (o ile kiedykolwiek szaleliśmy), rezygnujemy z prezentów dla siebie na rzecz lepszych prezentów dla dzieciaków:tak:

U nas w domu rozpierducha na calego - za 1,5 godziny przyjezdza kurier po pierwsza partie spakowanych kartonow - 20 sztuk + piaskownica.
A ja właśnie miałam pisać, czy masz czas wyjść na spacer, ale bym trafiła:-p Jejku i za tydzień Was już tu nie będzie:-( Najważniejsze, że będziecie we własnym domu, blisko rodziny:-) Jak będziecie mieli jeszcze trochę czasu, to zapraszamy do siebie, albo na wspólny spacer:tak:

a zrobiłam też takie choinki i postawię każdemu koło nakrycia a w środku łuska z karpia- nie wiem czy coś jeszcze daje się na szczęście w taki dzień:sorry: IDEALNE ZAMIAST KARTKI, PREZENCIKI Z LOGO DLA FIRM (822349326) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko czubki nie będę zakłądać a skleję
Karola a skąd masz szablony na takie cuda?;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

taką choinkę wyciełam sama na białym brystolu i teraz będę obrysowywać na zielonym i wycinać no i zaginać- prosta sprawa. mogę zeskanować i podesłać gotowy szablon ;-)

wklejam nasz lampion- duży ale na małym Szymek by się nie wyrobiłz brokatem i klejem choć pewnie błysku nie widać bo wiadomo laptopowy aparat.

jeszcze będziemy robić serwetniki dla każdego na serwetkę no i gwiazdki do zawieszenia na żyłce i powiesimy nad stołem by się błyszczały i kręciły.

Czesc dziewczyny. Przytyłam dobre 5 kilo po odstawieniu antydepresantów. Czuje sie słoniowato i juz kilka osób spytało czy bedzie drugi dzidzius :/
Chyba trzeba się wziąć za siebie :/

Co do ozdób, wczoraj po półnoy wyrobiłam masę solną, postawiłam obok krasnoludka i chciałam zrobić podobnego. Niestety wyszedł wstrętny kicz, nie mam talentu, za to mam teraz kilkogram masy solnej. Macie jakieś ciekawe strony do hm... nauki lepienia?
Kiedyś w programie dla dzieci babka lepiła z modeliny, nawet ładne rzeczy jej wychodziły... Ludziki, wiercinoski jakieś czy coś.

W sobotę jedziemy na doroczny zjazd rodzinny pieczenia pierniczków. iesze się, bedzie się mozna wyżyć artystyznie.

Miłego dnia.

ja zdolna ale śmiech :-D:-D beztalencie plastyczne.tylko co tu robić w takiej pogodzie jak pada-moją inspiracją jest zawsze Pan Robórka on robi proste rzeczy że SZymcek może się wykazać.Wczoraj robiliśmy stojaczki na różne rzeczy można przypinać klamerką do bielizny.

a skoro i tak mamy czas to możemy się pobawić tylko teraz wszędzie mam brokat :eek:
strona fajna my mamy jeszcze do zrobienia takie ciasteczka KOLOROWE CIASTO DO WYPIEKÓW !!! GOTOWE !!!! (825196502) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Nooooooooooooooooooooo, trafiłam na te gwiazdki złote :D:D:D super pomysł. Trafiłam na aniołki z kolorowymi sukienkami - masa solna barwiona przyprawami - kakao, curry, papryka, super pomysły!
http://www.kuradomowa.com/zrobtosama/anioly_z_masy_solnej.html
Pozmywam gary, siebie ogranę i zrobie kilka :D
Cieszę się jak dzieciak!! :D
pa

Ostatnia edycja:
Do góry