reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam niedzielnie:tak:

Wolfia ale smakowity tort.. mniam:-)
Tycia gratuluję zdanego egzaminu i stypendium:tak:

A ja uruchamiam wielkie odliczanie: zostało 14 dni do powrotu mojego męża na stałe:-)

Miłego dnia Babeczki!

Witam ;-)

Wolfia ale kusisz mniam :tak:aż taki słodki wychodzi że ulepek ? :-D

ja wczoraj z okazji ukruszenia kolejnego zęba wpierniczałam pączki ;-)chyba do końca ciąży to mi się wszystkie rozpadną :cool:

Tycia ale kaska zaszalejesz raz w miesiącu ;-)

Matylda oby zleciały Ci szybko te dni :tak:

Witam :happy:
Dziś dzień poimprezowy, więc czuję się zdeczko skołatana ;-)

Tyciu, gratuluję stypendium :-)

WolfiA, torcik super wygląda i na pewnie też tak smakuje :tak:

Witam:tak:!
Dziekuje;-);-):tak:.
Ewcia,tort boski !!!
Dziewczyny jak po imprezach andrzejkowych;-):-)?
Ja zmeczona padłam ,zreszta ogolnie jestem mało imprezowa:sorry:.
Jutro mężul ma wolne i juz zaplanowalam wpsólny dzień;-) z dzieciakami.Najperw kulki,a potem wypad na pizze;-):tak:.Tak rzadko mozemy byc razem:sorry::-(.
A tak apropos Matylda-2 tygodnie szybciutko zlecą:-):tak:.

A dzis szkoła do 18:zawstydzona/y:,ekonometria:zawstydzona/y::szok:. Juz nic nie bede pisac na ten temat.A tego egzaminu z polityki społecznej nie zdala 1/4 roku:szok:.
Miłego wieczorka:tak:

Ostatnia edycja:

Dostalam stypendium naukowe w wysokosci 100 zł;-):sorry:,poszaleje...;-):rolleyes2:
Miłego wieczorka:tak:
to ja tez sie pochwale ze tez dostałam tylko ze troche wiecej bo 460 zł do lipca 2010 ;-)

Witam :happy:
Dziś dzień poimprezowy, więc czuję się zdeczko skołatana ;-)
oj ja tez nieciekawie sie czuje troche za duzo :zawstydzona/y::sorry:
wolfa torcik przepysznie wygląda i pewnie tak samkował supe ci wyszedl:tak:
matylda to juz niedługo :tak:bedziesz sie mogla mężem cieszyć:tak:

Madzia gratki:szok::tak:.Jaka miałas srednia,ze tak duzo dostałas:-D?U nas najwyzsze 200 zł,za srednia powyzej 4,5:shocked2:.

tort wygląda fajnie- choć skoro ulepek to ja wolę tylko tą kawę do tortu :) wolę takie lekkie tory.

dziewczyny gratki stypendiów.460 to już jakiś pieniądz zawsze mniej czesnego- bo ta 100zł to naprawdę na kawę w bufecie.

miłego wieczoru.

reklama
Do góry