reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

on boja się tego jak ognia żebyście wiedziały jaka panikę zasiali
tłumaczenie było takie...ma pani silny organizm ...da pani sobie rade..lezec i nie wstawać łóżka (właśnie maż przyjechał na przerwie i dostałam opr ze przy kompie ..ale musiałam zusy wydrukować bo wczoraj na pogotowiu kazali mi zapłacić za wizytę):cool2:....zapalnie nie takie duze ;-) dostanie pani antybiotyk CRP powiększone trochę(myslałm ze pewnie 11 bo do 10 norma) a ja mam 31,5 a wyniki krwi cacy (białka i czerwone):sorry: no lek na A/H...... tamiflu tylko ,ze lek kosztuje 140 zł ( musi pani sobie wykupic juz dzis ...maz jezdził o 3 w nocy po lek:cool2:)..
potem wam opowiem ...spadam do wyra bo mnie muli;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
guten tag babencje
ojej AGUSIA zdrowka duzooooooooooo!
dotarlam wreszcie do cafejki ale tak tu smierdzio petami ze dlugo nie wysiedze
pogoda nienormalna, wczoraj prawie goraco, dzis zimno
ale co tak oby zdrowie bylo

Hej, kiedy w końcu przestanie padać?:wściekła/y:
Nie mam na nic weny, jak kolejny raz myślę o praniu, zmywaniu, gotowaniu czy prasowaniu to mi się już czegokolwiek odechciewa:sorry: Ech... byle do Świąt;-)

Agusiu ogrom zdrówka dla Ciebie:tak: Trzymaj się:tak:

Miłego dnia:-)

Witam ;-)

Agusia zdrówka :tak:............i wszystkim chorych również dużo zdrówka życzę :tak:

My byliśmy na spacerku nad jeziorkiem dziś nie długo żebym miała siły na powrót....i sobie tam nogę wykręciłam w kostce :cool:na szczeście już nie boli :sorry:

Emilka oczywiście bunt na powrót od razu nogi ją bolały i chciała na ręce wiec wymyśliłam zbieranie liście i po drodze zbieraliśmy co się dało i doszła do auta nie wiedząc kiedy ;-)a z liści coś w domku zrobimy :tak:

Agusiaszoook,zdrowiej kochana.
Też jestem zdziwiona,tyle sie mói o tej grypie,a lekarze tak lekcoważą,kurcze.
Oby tylko dzieci nie zachorowały,a były badane i mąż?,bo to podobno norma,że dzieci badają ,jak rodzic chory na grypę:no::sorry:Koleżanka miała podejrzenie tej grypy i od razu badali całą rodzinę:sorry:

Agusia może to nie namiejscy ale mąż się stara widać szukać lekarstwa do 3 w nocy i opiernicz za siedzenie przed kompem-super.

Agusia może to nie namiejscy ale mąż się stara widać szukać lekarstwa do 3 w nocy i opiernicz za siedzenie przed kompem-super.

:-pa teraz przeniósł wszystko do mnie do łózka tzn cały komp:-p
rozalka -zadano mi tylko pytania czy z kim mieszkam,czy mam dzieci, ile? i czy maja objawy(do wczoraj nic nikomu nie było):sorry:...im badań nie robili :no:...

:zawstydzona/y:;-)ja cały czas mówię ,ze to nie ta świńska:-p ...typu A jest aż 144 rodzaje nam znane są ptasia i świńska najbardziej;-):cool2:

Agusia każda grypa jest niebezpieczna,gdy dochodzą powikłania,no i Twoje problemy ze zdrowiem,więc dbaj o siebie ,odpoczywaj.

Ja też relaksuje sie przy kompie,mąż zajmuje sie Kubulą,układają klocki.

reklama
Do góry