reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam i zmykan na pocztę wysłać zakończone aukcje;-) no i jakieś drobne zakupy bo jutro zamknięte wszystko a jeść sie będzie chciało. jakoś się przyzwyczaiłma, że codziennie kupuję wędlinę albo chleb czy coś na obiad:zawstydzona/y:.

uciekam bo jeszcze spokój w sklepie.

madzia :szok::-D:-D:-D:laugh2:

ja sie nie moge doczekac jutro rogali marcińskich:zawstydzona/y::zawstydzona/y: znowu dieta w odstawkę pójdzie, no ale to tylko raz w roku takie dobre są:zawstydzona/y::sorry:

u nas cukiernia zamknięta jutro :sorry:siorka też nie pracuje i u nich wszystkie sklepy cukiernicze pozamykane jak i cała piekarnia :tak:
tak samo u nas w koło sklepy pozamykane wiec na rogale jutro nie liczę:no:ale dziś się objem jak tata przywiezie ;-)

muszę chyba iść chleb dokupić bo nie wiem czy mi starczy :eek:

a co to za specjalne rogale???:eek:

oj to chyba się wygłupiłam bo my z Szymkiem robimy na jutro mufinki czekoladowe wypełnione bitą śmietaną- kreatywność mojego malca.

Karola rogale to chyba tylko w Poznaniu sa , to taka tradycja na świeto ulicy Sw Marcina - rogale z ciasta drożdzowego z nadzieniem z białego maku i bakaliami, orzechami:-) pychotka.....:sorry:

o takie :-)

Załączniki

• Rogale1.jpg
    Rogale1.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 23
Ja się nafrykam dziś rogali jutro u nas nigdzie nie kupię :no: jeździć specjalnie też nie będziemy :no:;-)
Rosmerta a ja jestem zachwycona tymi z naszej firmy jak pracowałam to codziennie wpierniczałam zawsze kilka sztuk i tak w dupsko szło :zawstydzona/y: na równie dobre trafiłam tylko raz nie pamiętam od kogo :no:............mniam mniam już mi ślina leci ;-):-D
zresztą u nas nie tylko rogale są takie dobre :sorry: ale jakie słodkie nie jest dobre ?

reklama
Ale mi dziewczyny narobilyscie apetytu na te rogale. :szok::happy::rofl2: Co rok sobie obiecuje,ze jak tylko bede miala okazje to zjem ich cala mase;-):-):-):tak: Chyba kiedys specjalnie do Poznania sie na nie wybiore

Do góry