reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

:-)Witam wtorkowo:-)

widze, ze we wszytskich zmywarkach program eco ma niewiel wspólnego z eco:eek: my tez jedziemy na krótszym programie:tak: chyba, że naczynia dlużej posatły w zmywarce i obeschły to wtedy taki na 1h20minut nastawiamy, no ale to rzadko, bo u nas zmywarka napewno raz dziennie chodzi, czasem nawet i dwa:sorry:

Gosia jeszcze troche i skoncza sie ciązowe dolegliwości:tak: dasz radę:-)

Kasia jeszcze troche i bedziesz znowu "specjalistka":tak:;-)

miłego dzionka wszytskim:-)

reklama
O rany Rozalka, maclaren techno xlr to moj wózek:szok: szczerze jednak powiem, ze przyglądaliśmy sie dokładnie tym zawiasom i nie wiem w jaki sposób dziecko mogłoby wsadzic tam palce:no: Poza tym to naprawde swietny pojazd:tak:

O rany Rozalka, maclaren techno xlr to moj wózek:szok: szczerze jednak powiem, ze przyglądaliśmy sie dokładnie tym zawiasom i nie wiem w jaki sposób dziecko mogłoby wsadzic tam palce:no: Poza tym to naprawde swietny pojazd:tak:

Myślę,że to kwestia uaważania poprostu.
Będą produkować jakis nakładki na te zawiasy.(które też sporo pewnie będą kosztować,jest kryzys,jakos trzeba zarobić:rofl2:)

reklama
Witam:tak:
Kasiu nawet nie zauważysz jak przypomnisz sobie wszystko. Na pewno będzie dobrze:tak:
Joasiek jak Milenka dzisiaj?

A ja kolejny tydzień na zwolnieniu i nowy antybiotyk. Boję się tylko, aby Gosia niczego ode mnie nie podłapała:-(
Miłego dnia!

Do góry