reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hejka dziewczyny, ale naprodukowałyście :szok: nareszcie to forum trochę odżywa :-)
Próbowałam Was trochę poczytać w pracy, ale z marnym skutkiem, na odpisywanie w ogóle nie było czasu. W pracy szykuje mi się reorganizacja, od stycznia zabierają nam 1 dziewczynę ze świadczeń, zostaniemy tylko 2, a roboty nie ubędzie :-( Także będzie jeszcze ciężej zajrzeć do Was, ciężko w ogóle będzie się wyrobić z robotą. W domu też pewnie będę zmęczona bardziej. Ja już w pracy czuję się zdecydowanie pewniej, ale niektórych trudniejszych spraw jeszcze nie tknęłam, muszę się szybko wdrożyć w nie, bo od stycznia to już napewno nie będzie taryfy ulgowej :sorry: Co ja mówię, od grudnia już pewnie, bo grudzień u nas w pracy jest zawsze najcięższym miesiącem.

Gosiu, u ciebie kiepskie samopoczucie psychiczne to normalka, hormony szaleją :tak:

Tyciu, gratuluję zakupu, niedługo opanujesz nowy sprzęt ;-)

Joasiek, niestety pierwszy rok w przedszkolu / żłobku często jest taki ciężki, że choroba goni chorobę. Oli też jest już drugi raz zaziębiona, ale w sumie powinnam się cieszyć, że na zaziębieniu się kończy.

Patri, cieszę się, że znów Ciebie więcej na BB :-)

reklama
Patri u nas nie problem z Emilki bałaganem ale po remontowo - przemeblowy ;-)

u Emilki stoi dla maluszka wózek fotelik samochodowy , koszyczek dla maluszka do tego łóżeczko wczoraj dotarło tylko fruwać bym musiała przez to wszystko i dostać do szafki się nie mogę wiec teraz suche pranie rzuciłam na fotel i uciekłam hihi :rofl2: i tylko tam nie zaglądam by się nie denerwować :sorry:

Emilki rzeczy to tylko w skrzyni z zabawkami lądują muszę kupić regał i poukładać książeczki itd :sorry:

do tego mam kilka siatek ciuszków małych posegregowane na rozmiary i nie mam gdzie tego włożyć i tak sobie też to tam leży i czeka na lepsze czasy :zawstydzona/y:

Kasiu to życzę się lekkiej pracy mimo wszystko:tak:

zgaga mnie dopadła na pocieszenie :cool:

Kasiu,jestes bystra babeczka i na pewno wszystko ogarniesz:tak:.
Gosiu,przypomnialas mi o mojej potwornej zgadze pod koniec ciazy z Kondziem:shocked2::baffled:.

Ostatnia edycja:
Mój nowy zakup nieco mnie przerosl:szok::-D:-D.Nie moglam jej otworzyc przez dobre kilka minut.W instrukcji przyjeli to za oczywiste i nie wspomnieli ani slowem:-p;-).Jak juz zapakowalam naczynia wybrałam program eco .Dopiero potem zauwazylam,ze on trwa 140 minut:szok:.Ładne mi eco...;-)
Tycia niech ci dobrze sluzy:tak: moj eco trwa 30 minut tylko ze ja mam ta waska zmywarke a ty??

ja też na eco nie myję- w sumie nie wiem dlaczego nazywa się eco:eek::cool: ja zawsze myję na 45 minut taki zwykły program- no i nigdy nie używam programu tylko do płukania ani do gotowania a wiem że powinno się conajmniej raz na 3 miesiące nastawić program na tzw. gotowanie.

niech "marysia" ci służy długo.

Gosia oj ta zgaga zmora ciężarówek:-D

reklama
Do góry