reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
oj ryby też lubię a zwłaszcza SZymek ten to uwielbia.
informacja dla mam z trójmiasta w niedzielę byliśmy w sopocie w Barze przystań- chętnie podam namiary jak trafić i mały zjadł 2 talerze smażonych szprotek-jadł jak fytki z ketchupem

ale był smaczne oj pychotka.POLECAM zawsze braliśmy kargulene ale od niedzieli tylko szprotki będą aż znów przyjdzie sezon i przestaną się w to bawić.
Bar Przysta - Sopot

ale bym sobie zjadła ale 100km mnie dzieli buuuuu

Witam :-)
Ale zrobiło się tu słodko :sorry: Ja ostatnio nie mam ochoty na pieczenie, a słodkiego jemy naprawdę mało.

Dziś o 19tej byłam w operze na balecie Kopciuszek. Pierwszy raz byłam na balecie i stwierdziłam, że zdecydowanie wolę operę, ale efekty świetlne laserowe poprostu bomba :surprised::tak:

a gdzie przepisy na torty znajdę bo nie widzę w spisie :zawstydzona/y:
Właśnie dziwne, że nie ma z boku w głównym menu, dlatego wzięłam i wpisałam "tort", i szukaj w lewym górnym rogu, i voilà znalazły się:-D

Ja też uwielbiam ryby:tak: Chętnie bym zjadła jaką dobrą, np. z tego baru, co Karola reklamuje:-p Może jutro coś na obiad wymyślę;-)

ja też lubię ale świeże.

no reklamuję i polecam serio od lat tam chodzę i zawsze jest smacznie.a w sezonie-choć zeson tam cały rok masa ludzi pełna rotacja-to można siedzieć na tarasach zrbionych na samej plaży.jest bosko.

p.s. gdyby tych szprotek nie było w menu to zwyczajcie o nich powiedzcie.bo nie wiem czy są ja wiem że można je zamówić-po tylu latach już nawet nie patrzę na menu.

Witam swiatecznie:-):-)

chyba dzis zostane ciocia!!!!! Moja Siostra wlasnie jest w szpitalu :-) :szok: A ja z tego podekscytowania usiedziec nie moge

reklama
czesc
wolfa torcik super:szok::tak::tak:stronka rewelacja:tak:
a ja nigdy nie slyszałam o tym święcie z rogalikami ale ten fajnie wygladaja:tak:
karolina trzymam kciuki za siostrę za szybki i w miare bezbolesny poród

Do góry