reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Agusia trzymaj sie dzielnie kobitko.
Madzix szok,co za baba.Rozumiem Twoje obawy,ale pewnie nic złego nie będzie.
Nie wiem,gdzie to sie zgłasza,ale są napewno jakieś instytucje...hmmm.Może w necie poszukaj.

Ja mam załamkę,reszta na innym wątku...:confused:

reklama
Witam

Agusia, trzymaj sie. Szkoda, ze jeszcze tyle musisz czekac na wizyte:eek:
Madzix, na pewno wszystko bedzie dobrze.:tak::tak::tak:Przeciez kazdy taki zaklad musi sterylizowac narzedzia no i Ty to z reszta widzialas. Szczerze mowiac mialam kiedys tez taka sytuacje .I tez sie balam ze cos zalapalam.Testy tez zrobilam - wyszly negatywne.
Rozalka, nos do gory :tak::happy2:

Witam:tak:
Agusia głowa do góry:tak:
Madzix masakra z tą manikiurzystką - złóż reklamację, zgłoś szefowi aby nie pocięła następnej klientki:cool2:
Rozalka:-(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

Pięknie lało dzisiejszego przedpołudnia, ale trochę się rozpogadza, więc może nie będzie tak źle;-) Po obiedzie śmigamy na zakupy i sobota z głowy:-p

Ale chyba mam wybrana lampe. Nie wiem czy dokladnie ta, ale na pewno cos z tej serii
WISZĄCA LAMPA SUFITOWA kostki PLAFONIERA ice CUBE (797342325) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna:tak: To coś z tych nowoczesnych i oryginalnych;-) Ja takie rzeczy to będę kupować już do własnego mieszkania/domu:rolleyes2:

Agusiu mam nadzieję, że te wyniki nie będą gorsze i że wszystko będzie dobrze po tej wizycie przed Świętami. Trzymaj się tam i nie dawaj:tak:

Madzix testy warto zrobić dla własnego spokoju:sorry2: Może warto byłoby też porozmawiać z jakimś przełożonym tej kosmetyczki:confused: Nie wiem co doradzić, bo nie byłam nigdy w takiej sytuacji:sorry2:

Rozalko nie ma się co smucić, głowa do góry:tak: Jak to mówią, czasem trzeba być twardym, choć nie jest łatwo;-) Najważniejsze to spokojnie podejść do sprawy, wtedy można sobie wszystko wyjaśnić:happy2:

Miłej soboty Mamusie;-)

Witam :-)
Madzix testy warto zrobic ja bym zrobila nawet i na zoltaczke i zglosila to do szefa .

Rozalka glowa do gory :tak:

Kupilismy auto wprawdzie na raty i bedzie zas narazie tylko jedno a nie dwa a naszego sprzedalismy w salonie :-)

czesc babole;-):-)
a ja uczelniany weekend mam :sorry2: masakra ja juz nie wyrabiam chyab za stara jestem na szkole tak mi sie juz nie chche tam łazić , ale wreszcie poznałam moja prpmotorke super szybko:szok::no: a do konca maja trzeba prace oddac zeby bronic sie w pierwszym terminie jak dla mnie to chyba nierealne ale zobaczymy
karolina bardzo fajna lampa m sie podoba bardzo:tak:
irtasia niech sie autko dobrze sprawuje:tak:
madzix co ty piszesz ja nawet o tym nie słyszałam szok:szok:ale faktycznie testy porób i do szefa sie przejdz no niech cos z tym zrobia
rozalka mam nadzieje ze humorek juz masz lepszy;-)

reklama
Witam :-)

Irtasia, to super:-) ja też mam nadzieję ,że o koniec złej passy:tak:

Karolina dopiero teraz zobaczyłam lampę:tak:Jest interesująca ale jak dla mnie za trudna w aranzacji całości.Chętnie bym ja zobaczyła we wnętrzu, jak się zdecydujesz to wrzuc zdjęcie,ok?
Sama uwielbiam kupowac rzeczy do domu z wyjatkiem oswietlenia-znalezienie lampy ładnej, niebanalnej w przyzwoitej cenie i jeszcze pasującej do reszty wnętrza u mnie graniczy z cudem i szczerze mowiąc nigdy mi sie do konca nie udało:no::zawstydzona/y:

Dziewczyny z ta manikiurzystką to własnie jest ten problem, ze pracuje na własny rachunek i nie ma szefa:no: ale nic poszukam, moze kosmetyczki itp. tez zrzeszaja sie w jakies izby rzemieślnicze czy cos takiego, bo na pewno nie odpuszczę:no:

Do góry