reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
I ja się witam:tak:

U nas dziś ładna pogoda, słoneczko świeci, szkoda spędzać dzień przed komputerem.:tak: Zbieram zaraz moją małą rodzinkę i idziemy na spacer do lasu:-)

Irtasiu - niech Ci autko dobrze służy:tak:
Karolina - ciekawa ta lampa i podobnie jak Madzix chciałabym zobaczyć jak lampa komponuje się z wnętrzem:tak:
Madzia - miłego edukowania się:-)
Madzix - i słusznie, nie odpuszczaj. :no:
Zajrzyj tu:
Czy można zareklamować usługę kosmetyczną - Żądania konsumenta - Reklamacje - Wieszjak.pl
i tu:
reklamacja usługi kosmetycznej - pomocy;( - Forum dla konsumentów - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Witam :-)
U nas dzis ladna pogoda sloneczko swieci az chce sie zyc :tak:
Auto jutro mamy do odebrania a do jutra dali nam wielka krowe ktora ja mam strach jezdzic

Irtasia, dobrze, że innymi się nie boisz, ja mam prawko i nie wsiadam za kółko, ze strachu.. :/

Karolinka, też oglądnęłam lampę. Kosmiczna, do bardzo nowoczesnego pomieszczenia, przynajmniej ja tak to widzę. Fajnie by było zobaczyć jak się komponuje z resztą pomieszczenia. Jak wrzucisz to i ja z Madzix chętnie zobaczę.

I tak jak Wolfia kolekcjionuję w myslach wystrój mojego własnego domu :) koniecznie z ogródkiem, a w nim wielkie krzaki róż. Rozmarzyłam się :)

Madzix absolutnie się nie znam na kosmetyczkach, byłam raz na oczyszczaniu twarzy. Myślę, że jeśli okaże się, że nic jej nie możesz zaszkodzić, bo nie ma szefa i takie tam, to przynajmniej zrobiłabym jej kiepską reklamę na jakimś portalu, albo pantoflowo...

Bywało, ze wściekałam się na lekarzy, do tej pory tak jest, raz wszczęłam akcję przeciwko jednej państwowej co słynęła z chamstwa. Nawet baby na recepcji w kilkupiętrowej przychodni wiedziały , kto to jest i drzały na sam dźwięk jej nazwiska.
Pote się okazało, ze to jakaś przewodnicząca czegoś tam i w zasadzie jest nietykalna. Jeszcze poruszyłam rzesze studentów. Kilka osób mnie poprało, ale potem cała akcja roseszła sie po kościach. Tak jakoś. Wiem tylko, że na kolejne wizyty u lekarzy będę brać dyktafon. Wiem też, że rozmowy z urzędami, urzędnikami, kurierami będę nagrywać, potem masz po prostu dowód w rękach, nikt ci nie wciska ciemnot, połowa stresu z głowy.
Moja znajoma była zastraszana przez firmę, że jeśli nie podpisze rezygnacji z pracy, to tak zrobią, że sama zapragnie odejść. Jej wybór. Taka to już rzeczywistość. Nie chcesz być wydymany, to musisz być przebiegły.

Rozpisałam się trochę ale jeszcze jedno. Gdybym kiedyś była tak świadoma jak teraz to pozwałabym lekarzy za spowodowanie szkody na zdrowiu mojego dziecka. Przed samym porodem serce było ok, bo usg robione i chyba lekarz, który to robi zna się? Poród załatwił małą, a ja nic z tym faktem nie zrobiłam, choć mam sporo do zarzucenia lekarzom....
A wczoraj się dowiedziałam, ze kuzyna żona, która 2 tygodnie temu miała cesarkę dostała krwotoku i wylądowała w szpitalu, o jak się okazało zostawili jej kawał łożyska. Nie podali oksytocyny na skurcze, nie było skurczów samoistnych, po prostu zaplanowali jak operacje, wyciągnęłi dziecko i juz. A łożysko po części zostało.
Wypadałoby tych lekarzy nieźle potrząsąć. Chyba mają szczęście, że pacjenci w duzej mierze nie znają swoich praw. Partacze zasrani...

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)

ja tylko na chwilke bo dzis piekna pogoda i zamierzamy wybrac sie za miasto.

Irtasiu, teraz juz musi byc dobrze. Niech auto sprawuje Wam sie dobrze:tak::tak:
Patri, nie zazdroszcze przygod ze sluzba zdrowia. Historia z kuzynka tez nieciekawa - mam nadzieje ze juz jest z nia lepiej.

Dziewczyny, ciesze sie ze podoba Wam sie lampa. Po poscie Madzix i Matyldy zaczelam sie zastanawiac czy oby na pewno bedzie pasowala do naszego mieszkania w PL. Kurcze, sama nie wiem. Musze jeszcze raz to przemyslec.

Udanego dnia wszystkim.

Witam :-) Ja dziś cały dzień w domu, dzień przeleciał mi przez palce, nic mi się nie chciało, dzień paskudny. Jutro znów do pracy, a wiem, że będę miała niezłą harówę.

Irtasia, gratuluję zakupu :tak:

Karolina, lampa fajna, stylowa :happy:

Madzix, nie zdarzyło mi się nic podobnego u kosmetyczki, zresztą ja tak rzadko tam chodzę :ninja2:

Patri, błędów lekarskich lekarze popełniają faktycznie mnóstwo, w sumie to każdy lekarz jest uberzpieczony od takich błędów i faktycznie należałoby się za każdym razem ubiegać o odszkodowanie. Ale mi raz w sumie lekarz schrzanił coś - po wyrwaniu zęba nie sprawdził, że się przebił do zatoki, przez co zafundował mi wiele miesięcy cierpień i w efekcie doszło do operacji - ale nie chciało mi się bawić w zaskarżanie, chciałam o tym jak najszybciej zapomnieć.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór:-)

My praktycznie dzisiaj cały dzień poza domem. Byliśmy też na poszukiwaniu jakichś kurtek, czapek, szalików i rękawiczek dla dzieciaków, ale nie było nic co by nam się szczególnie podobało, albo nie było już rozmiaru:-p No nic za tydzień lub dwa powtórzymy wypad w drugim kierunku, więc może się coś znajdzie;-)

Patri ja również nie zazdroszczę przejść ze służbą zdrowia i lekarzami:sorry: Ja jak dotąd nie narzekam i oby tak dalej:happy: Choć domyślam się jak można być wściekłym za takie zachowania i błędy:sorry:

A tak apropo zakupów do domu, to ja też je uwielbiam robić, nawet dzisiaj wróciłam do domu z zielonym wazonikiem:zawstydzona/y::-D

Spokojnej nocy:happy:

reklama
Do góry