reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:tak:

Madzix ale z Ciebie ranny ptaszek:-)
Rosmerta - udanych przygotowań do imprezy:tak:
Rozalka - miejmy nadzieję, że żadne choróbsko nie zaatakowało Kubuli:-( Zdrówka dla Was i udanych urodzin Babci:tak:
Karolina - a u nas chłodno, ale pogodnie:-)

Ja dzisiaj kolejny dzień pod kocykiem z herbatką malinową i końską dawką antybiotyku, ale już jest zdecydowanie lepiej. :tak:
Miłego dnia Babeczki!

reklama
WITAM
ZDRÓWKA dla chorych

ja czekam na faceta który przyjedzie montować drzwi-tylko najpierw ze sklepu ma je oderbać mój mąż a z nim to nigdy nic nie jest pewne ma doskonałą pamięc ale mega krótką.jeszcze dziś przyjeżdza do niego klient z norwegii i pewnie wróci "tanecznym" krokiem jesli będzie w stanie, ale tak jest zawsze jak on tu jest -dobrze że żadko.

chata sprzątnięta, obiad mam od wczoraj zupkę,zaraz pranie nastawiam i postanowiłam umyś wszystkie kieliszki szklanki z komody- już na okolicznośc świąt.-może to ciut za szybko hmm.

ja jakoś od kilku już dni dpać nie mogę dziś chyba pojadę kupić sobie melatoninę -czy jakoś tak bo mam dośc męczenia sie w łózku do 2 w nocy a rano o 7:30 muszę wstawać.

do później.

Dzień dobry:-)

A co tam, że pogoda nie najlepsza, najważniejsze, że humor mam:-) Chociaż teraz nawet słonko świeci zza ogromnych, ciemnych chmur, ale pewnie nie na długo niestety:sorry2:

Karolina i jak? Znalazłaś coś dla siebie? Pochwal się jak coś wybrałaś;-) Pewnie po całym dniu przeglądania nie wiesz na co się zdecydować:-D

Rosmerta to niemała imprezka Ci się szykuje:szok: Oby przygotowania minęły łatwo i przyjemnie, a jutrzejszy dzień był miły i rodzinny:-)

Rozalko biedny Kubuś:-( Co chwilę coś go męczy i łapie:sorry2: Mam nadzieję, że to skończy się dobrze i szybko, i będziecie mogli iść do Babci na urodziny:tak:

Karola pamiętam jak ja w domu nie znosiłam myć i wycierać tego szkła z kredensu:no: Tak średnio 3x w roku mnie to wyprowadzało z równowagi, dlatego postanowiłam, że nie będę tego kolekcjonować u siebie w domu w przyszłości, ale jak będzie to czas pokaże:rofl2: W każdym razie życzę Ci żeby poszło Ci to szybko i gładko;-)

Na bezsenność to ja nie narzekam, bo ostatnio to bym spała i spała... najgorzej rano mi wstać nawet po 7, jak zimno i ciemno:sorry2: Podziwiam mojego męża, który o 5 musi wstawać do pracy:sorry2:

Wolfia na teraz po poście KAroliny to musisz nam fotke strzelic tych twoich okien i ścian:tak::-)
Chyba nie ma się czym chwalić jeszcze:sorry2: Kupiłam kilka rzeczy na okna i dół doprowadzam do przyzwoitości;-) Wymyśliłam sobie salon z zielonymi dodatkami, a kuchnie z bordowymi:-p Zobaczymy co mi z czasem wyjdzie:happy2: Ale jak będę miała chwilę to zrobię parę fotek, może mi coś doradzicie jeszcze:tak:

Miłego dnia i weekendu:-)

hej
jeszcze nie czytałam co u was ..zaraz to zrobię:zawstydzona/y:;-):-)
mam wyniki wszystkie holterków;-)..ciśnieniowy ..nadciśnienie do 150:zawstydzona/y:;-):cool: a ekg...tachykardia zatokowa(powyzej 100 określa się... ja mam 170:cool:)

reklama
Witam weekendowo:-)
Zapowiada sie fajnie mimo ,ze pada;-)

A tak przy okazji babeczki czy pisałyście kiedys jakas skarge na manikiurzystke i gdzie?
Wczoraj nie było babeczki do ktorej chodze na manikiur i poszłam do innej. Tak mnie pozacinała:wściekła/y::-( Teraz mam jak zwykle po takiej akcji HIVopsychoze:-(.Widziałam wprawdzie jak dezynfekowała i wyparzała w sterylizatorze cążki ale niesmnak pozostał:-(Odczekam 2 miechy i zrobie testy bo mi to nie da spokoju:no:

Do góry