reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

witam witam i o zdrówko pytam:rofl2: bo u mnie masakra, dorwało teraz mnie:crazy: gardło i ból głowy i całego ciała w sumie... dobrze ze temperatury nie mam, ale czuje sie jakby mnie ktos walcem przejechał:eek::-(

miłego dnia wszytskim:-)

reklama
Cześć:happy:

Dobrze, że chociaż po tej ulewie nad ranem się rozpogodziło i pięknie świeci słońce:happy:

Dzisiejszej nocy nie pamiętam ile razy wstawałam do Oliego... pewnie z kilkanaście napewno:sorry: W dodatku obudził się o 6 rano, przed 7 zaczął płakać i tak prawie godzinę:szok: Nie pamiętam w jego dotychczasowym życiu takiego przypadku:no: Na szczęście zasnął i pospał godzinkę z kawałkiem, a potem wstał, zrobił kupę i uśmiechnięty bawił się z Victorem:tak: Całe szczęście, że Vicka nie obudził ten jego płacz, bo dwóch marud z moim dzisiejszym niewyspaniem mogłabym nie przeżyć;-)
Poza tym czeka mnie masa sprzątania, bo pranie już się pierze:-p

Jak ja zazdroszczę tym co pospały:sorry::rolleyes2:

Rosmerta nie łam się;-), dużo zdrówka:tak:

Miłego dnia Dziewczyny:-)

mi też przez tą pogodę to za mało snu bym spała i spała.dziś obiecałam sobie że idę spać max o 22.muszę sie wyspać w końcu- może się uda.

Witam :-)
Wróciłam z pracy, zjadłam obiad i odpoczywam teraz w fotelu.
Rety, ale jestem zmęczona, najchętniej bym się położyła spać :sorry:
A obudziałam się też wcześnie, bo o przed 5tą, budzę się niestety, jak starszaki się kręcą po domu, a dziś i Paulina i Patryk szli do szkoły na 7mą.

Witam :-)

dzieki, juz dziś duzo lepiej się czuje:-) troszkę mnie tam jeszcze łamie, ale dam radę;-)

ja tez jakies przesilenie jesienne przechodzę czy co, bo też ciagle śpiąca jestem, do tego ta aura za oknem ...

miłego dnia życze wszystkim i moze choć odrobinke słonka za oknem:sorry:

Witam :sorry:

ja dzis do ginekologa pomału się denerwować zaczynam a dopiero na 18:30 jadę :sorry:

i nie wiem czy autobusem nie będę musiała jechać a tak mi się nie chce :-( mam nadzieje że brat będzie w domu i chociaż on mnie zawiezie bo nie chce mi się jechać autobusami :no::zawstydzona/y:

reklama
Do góry