reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

uuu, widze, że wiekszośc walczy z choróbskami:-( zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:

ja weekend miałam przymusowo przedłuzony nagłą chorobą Hubka,ale juz wyzdrowiał więc wróciłam do pracy:-) ekspresowo sobie poradzilismyz zapaleniem gardła i gorączką, praktycznie tylko niedziela goraczka i w nocy z niedzieli na poniedziałek, dwa razy podany lek i po sprawie:tak::-) wczoraj juz temperatura w normie i apetyt wrócił więc gardło pewnie tez juz ok

miłego dzionka zycze:tak::-) u nas zapowiada sie słonecznie chociaz mroźnie, ale wole juz to niż tą szarugę i wilgoć

reklama
no i gdzie to polepszenie pogody ?? :crazy: dziś gorzej niż wczoraj szaro buro i zimno.

dobrze że wczoraj nazbieraliśmy masę kasztanów i liści to mamy na chwilę zajęcie -ale jeszcze kawusia dla mamusi.

miłego dnia babeczki.

Witam :-)
Właśnie, gdzie ta poprawa pogody :confused:
Rano jak szłam z Oliwką to zmarzłam jak diabli :eek:
A tak w ogóle nadaję z pracy, już mam taką możliwość :tak:

Witam:-):-)

u nas tez pogoda do du..y. Leje , wieje i ogolnie masakra. Tylko spac sie chce.

Rosmerta, fajnie ze Hubek tak szybko wyzdrowial.:tak:

dziewczyny a rodzinne za październik to jeszcze należy mi się z poprzedniego wniosku czy z nowego ? bo zawsze dostawałam do 15 max a teraz jeszcze nie mam na koncie i się boję czy złego numeru konta nie podałam :sorry: do którego powinnam dostać do końca miesiąca ?

dziewczyny a rodzinne za październik to jeszcze należy mi się z poprzedniego wniosku czy z nowego ? bo zawsze dostawałam do 15 max a teraz jeszcze nie mam na koncie i się boję czy złego numeru konta nie podałam :sorry: do którego powinnam dostać do końca miesiąca ?
Za październik jeszcze ze starej decyzji :tak: Może mają teraz kołomyję z tymi nowymi decyzjami i się nie wyrabiają. U nas płacą zawsze 24, więc jeszcze nie wiem, czy dostanę terminowo. Najlepiej Gosiu zadzwoń i zapytaj :tak:

reklama
U mnie w Gopsie maja tez zamieszanie,poza tym we wrzesniu dostałam pieniadze a 3-tygodniowym spoznieniem.W pazdzierniku tez miałam dostac na sam koniec miesiaca,a dostałam 13:-)(czyli terminowo-u nas placa w drugi wtorek miesiaca).

Do góry