reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Patri na małej napewno odbija się ta całą sytuacja.ona Was obserwuje i mysli że tak ma być- skoro to ją otacza.W końcu teraz naszym dzieciakom kształtuje się charakter.
widzi jak się zachowujesz, jak odpowiadasz innym, co robisz jak wyglądasz. kurczę pomyślcie o niej skoro o was narazie nie ma co myśleć. to wy jesteście za nią odpowiedzialni i to wy sprowadziliście ją na ten świat. taka jest prawda i trzeba zacisnąc zębiska i choćby zacząć GRAĆ że świat jest spoko.

czasem rozstanie fakt wychodzi na lepsze- ale ja akurat w tej kwestii nic nie doradzę bo brak praktyki.nigdy całę szczęście nie byłam z moim mężem w takiej sytuacji by myśleć o rozstaniu.pewnie że się i kłócimy ale wiem że prędzij czy później wszystko będzie ok.

głowa go góy i poparz jaka wspaniałą jest Twoja córeczka -dzieci zawsze dodają skrzydeł i są nadzieją, że świat może być lepszy.

reklama
Patri strasznie mi przykro.Wiem,ze żadna z nas nie znajdzie sposobu,by rozwiązać Twoje problemy,możemy jedynie wysłuchać i pocieszać.
Dałas sie poznac jako naprawdę fajna i silna babka,wiec nie mów,że nie dasz rady,bo to nieprawda.A małej napewno udziela sie nastrój w domu.Może jakichs mediator byłby Wam potrzebny,,,,nie wiem...psycholog,jakas poradnia ...

Patri,okropnie duzo płacicie za mieszkanie:szok:.Nie ma mozliwosci,zebys poszła do pracy? Czasem wyjscie kobiety do ludzi z domu ma zbawienny skutek dla kontaktów z partnerem...
U mnie nadal szpital...Dodatkowo wlazł mi od wczoraj jakis bol w kregoslup i bierze mnie przeziebienie...:baffled:.Jade na prochach,nie mam siły...a jutro szkoła:-:)baffled:.

Agusia lepiej nie pokazywać jak wyglądam ;-)

u ginekologa wszystko ok nie chciałam nic pisać bo nie wiem czy kogoś to interesuje :zawstydzona/y::sorry: co do płci to szukaliśmy co tam widać ale kiepsko było cokolwiek zobaczyć a jak nic ginekolog nie widział co przypomina siusiaka lub jajeczka wiec mówi ze dziewczynka :tak: czyli pozostaje przy swoim pierwszym typie :tak:

z Emilką niby też raz powiedział ze dziewczynka i trafił :tak:
a tak dzidziuś odpowiada 30-31 tygodniowi czyli rośnie super ;-):tak:

u ginekologa wszystko ok nie chciałam nic pisać bo nie wiem czy kogoś to interesuje :zawstydzona/y::sorry: co do płci to szukaliśmy co tam widać ale kiepsko było cokolwiek zobaczyć a jak nic ginekolog nie widział co przypomina siusiaka lub jajeczka wiec mówi ze dziewczynka :tak: czyli pozostaje przy swoim pierwszym typie :tak:

:

Oż Ty Babolu,no pewnie,że interesuje.:-)
Super Gsiak ,ze dzidzia zdrowa!;-)

Gosik(jakoś mi się tak Ciebie zdrabnia:zawstydzona/y:;-)) ciesze się ,ze dzidzia zdrowa:-)
a mi się wydaje jakoś ze jednak ten siusiak będzie:-p:-):cool2::rofl2:

mnie inetresuje:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dawaj parametry dzidzia :rofl2:...jak za dawnych "lutówkowych" a nie nam tu ogródkami mówisz,ze duza:-p:rofl2:

...lepiej pokazywac ...toc to sama roadość

reklama
Gosiu właśnie miałam pytać, po tym jak pisałaś na wątku "kolejne dziecko" jak Marzus radzi sobie z trójką dzieciaczków, i co... wyleciało mi z głowy:zawstydzona/y:
Ale to super, że wszystko w porządku, dzidziuś zdrowy, a na płeć przyjdzie czas;-) A dużo Ci się przytyło teraz? Bo mi do 7 miesiąca 2 kg, ale przez ostatnie dwa 15 kg:szok: Dzięki temu mam masę rozstępów na pamiątkę i mega nadwyżkę kilogramów:-p

Do góry