reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzięki za życzenia zdrowia, Oliwieczka dla Ciebie również zdrówka ode mnie.
My niedługo lecimy do teściowej. Na szczęście lepiej dziś się już czuję. Tylko katar mam brzydki, nie jest jakiś duży, nie latam ciągle z chusteczką, za to jest ropny i z krwią brrr :eek:
Miłej niedzieli wszystkim życzę :-)

Oliwieczka i Kasiu zdrówka dla Was:tak:.
Mi sie chce spac,podlubałam orzechow i rece mam :szok::eek:.
Z Kondziem coraz gorzej,nawet rano zwymiotował :-(.

Witam dziewczyny!
Kurcze widzę, że sporo chorowitek, zdrowia dla Kasi, Oliweczki i Konradka:tak:
My na szczęście zdrowi, chociaż pogoda okropna. Trzeba było 16 przerzucić się na ciuchy zimowe i niestety tak już zostało.

Witam.
Dziecię nadal chore.:no:
Dobrze,że chociaz w domu posprzątane to moge sie "polenić",no i obiad mam z wczoraj,he,he,pełen luz.
A do tego uwielbiam poniedziałek ze wzgledu na to,że maz szybciej z pracy wraca,bo kończy o 15.00,wiec 15.10 juz w domku:-D;-)

Witam i ja:tak:.
Konrad tez chory:confused2:.Budził sie czesto w nocy,co mu sie nie zdarza nawet w czasie choroby:no:.Ciezko oddychał,miałam z nim juz jechac wieczorem na pogotowie...:-(.A byłam z nim w piatek u lekarza,ale dostał tylko 2 syropki:sorry:.Dzis ide znowu( na 13.30),ciekawe co dzis doktor powie,bo jest z nim gorzej:confused2:.

Zdrówka dla wszystkich chorych ...:tak:
ja dziś miałam na badania jechać i cholerka zaspałam o 10:00 mnie obudzili :sorry:a do 10:00 pobierają krew :cool: muszę sobie budzik ustawić na jutro :zawstydzona/y:

Hejo:-)

Rozalka, dobrze ze nie masz jeszcze ''roboty w domu na glowie''. Zdrowia dla Kubulka.

Tyciu, zdrowia dla Konradka. Mam nadzieje, ze po dzisiejszej wizycie u lekarza Kondzio dostanie leki, ktore szybko mu pomoga.

Gosiu, przynajmniej wyspalas sie :-)

Miśka, witaj.

Cześć i czołem;-)
zdrówka dla wszystkich chorych maluszków:tak::tak: i dla Kasi również:tak:
Gosia ja tez dzis cos nie mogłam wstac dopiero przed 9 z łóżka sie zwlekłam:zawstydzona/y:

reklama
Cześć:-)

Coś ostatnio nie mam weny:sorry: Czytam, ale zebrać na pisanie się nie mogę:no: Może to dlatego, że O. długo teraz w pracy, a ja sama z dwójką maluchów mam co robić. Oliver raczkuje, wstaje i muszę na niego bardziej uważać teraz. Poza tym w taką pogodę odechciewa mi się wychodzenia z domu. Niby tylko posprzątać, ugotować i zrobić pranie, ale czasem się nie wyrabiam:sorry:

Zdrówka dla wszystkich Chorowitków:tak:, bo jak czytam to coraz więcej ich:sorry:

Miłego dnia:tak:

Do góry