reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja tez uwierzyłam w prawo serii jednak:sorry::confused2:.
Kran udało sie Jackowi naprawic na szczescie.Jutro ma zajrzec do zmywarki:sorry:.Jakis geniusz wymyslił ten sprzet.normalnie sie odzywczaiłam od mycia naczyń:shocked2::sorry:.Juz mam ich na dzis dosyc:zawstydzona/y:.Jak Jackowi nie uda sie zreperowac jej jutro,to wymiekam i wezmę na raty nowa:cool2:.Jakas wygodnicka sie zrobiłam:sorry:.
Szpitala ciąg dalszy...I byłam jeszcze w srode z dzieciakami u laryngolog w Warszawie.Jakby mialy dobra krzepliwosc,to juz za miesiac moglyby miec operacje.Bartus-usunięcie migdała+drenaż zatok:-(,a Misia przycieie dwoch migdałow:shocked2: i wyciecie trzeciego:shocked2:+prawdopodobnie drenaz ucha:shocked2:.Niestety krzepliwosc wyszla znowu Bartusiowi zle(jak pojechalismy do Warszawy ja leczyc,to raz jedyny wyszla dobrze i odesłali nas do domu...:wściekła/y:),a przy okazji z trudem udało sie pobrac Dominisi krew:sorry:.Nie obyło sie bez histerii,placzu i kaszlu prawie do wymiotów.W koncu dała sie przekonac za kupno chomika:sorry:.Mamy wiec nowego mieszkańca:cool::zawstydzona/y:;-).I niestety jej tez wyszedł wydłużony czas krzepnięcia krwi:-(.
Byłam dzis u ich dotor i wziełam skierowanie do poradni hematologicznej...Coś mi sie zdaje,że sie długo czeka,wie nie wiem czy nie wybiore sie prywatnie,tylko koszty mnie przerażają:-(.Od wtorku wydalam juz na leki 320 zł+240 zł lekarz laryngolog-Warszawa...:wściekła/y:.Juz mi rece opadaja:-(.

Przepraszam,że Wam tak marudze:sorry:.Dobrze,że chociaz szkoły nie mam teraz :sorry:.

Ostatnia edycja:
Tyciu,wcale nie marudzisz. Szkoda mi Twoich dzieciaczkow. Nie mialam pojecia, ze maja miec zabiegi i ze tyle pieniazkow przeznaczasz na leki i lekarzy. Jedank mam nadzieje, ze wszystko dobrze z krzepliwoscia krwi dzieci i ze w poradni hematologicznej powiedza ze dzieci masz zdrowe jak rybki.:-):tak: Trzymaj sie.

:cool2:czytam tak wątek Zosiaczkowy i tak się zastawiam ile nas Lutownic;-) jeszcze czyta :ninja2::ninja2: nie ujawniając się.

Irtasia :cool: współczuje :-:)-(
Tycia trzymaj się i jęcz;-) do woli...powodzenia będzie dobrze:tak:
Gosia całe szczeście z tymi tel.....odpoczywaj :sorry::-) kangurku nasz:tak::-)
rosmerta u nas jest właśnie juz -1C:cool2::laugh2:
Kasiad butki swietne:tak::-)
Joasiek dużo wolnego życzę
karola udanej imprezki w ŁEBIE:rofl2::tak::-)
rozalka dużo zdrówka dla mężczyzn;-):-) i dla Ciebie:tak:
reszta zaliczy tylko pozdrowienia:-p:-D:-):-):tak::tak:

:cool2:czytam tak wątek Zosiaczkowy i tak się zastawiam ile nas Lutownic;-) jeszcze czyta :ninja2::ninja2: nie ujawniając się.

Pewnie dużo.
Tak samo na wątku Zosiaczkowym,co chwilę ktoś sie ujawnia.

Też mnie to zastanowiło,jak jest wysyp komentarzy,gdy ktoś coś napisze na wątku Kolejne dziecko:cool2:
A już napewno czytają te,co sie poobrażały.

Witam w ogóle.:tak:

Ostatnia edycja:
Witam ;-)

kurcze znowu 7:30 pobudka ...buuu ja chce spać

Agusia ja czytam od początku jestem w szoku co się tam dzieje :shocked2:
kangurkiem to jeszcze mnie nikt nie nazwał :-D

Rozalka ma rację jak jest jakaś nie codzienna wiadomość lub co gorsza kłótnia :sorry: to nagle wysyp postów nie z tej ziemi :szok::sorry:

Tycia dużo zdrówka dla dzieciaczków ... ceny leków i lekarzy potrafią wykańczać :cool:

Witam :-) Cisza tu... Pewnie wszyscy imprezują, tylko ja siedzię w domu.
Już myślałam, że koniec choroby, a tu dziś nastąpiło u mnie pogorszenie samopoczucia :-( Znów dreszcze, ból gardła. A jutro mamy iść na imieninowy obiad do teściowej. Lubię do niej chodzić, ale z takim samopoczuciem to nawet nie chce mi się iść.

reklama
witam sie
chorobsko mnie jakies dopadło :-( przeciez nie pojde na L4 dopiero co zaczelam prace echhh musze do jutra jakos wydobrzec
Poczytałam tak z doskoku co nieco ...TYcia zdrowka dla Was zyczę

Do góry