reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad i jak Oliwka w żłobku podobało jej się ?

u mnie Emilka też ciągle mówi że chce do przedszkola a co tu zrobić jak oni jej nie chcieli :sorry:

ja mam ciuszki Emilki przebrane:tak: letnie właściwie pochowane kilka zostawionych.... cieplejsze już wyciągnięte ....za małe spakowane tylko nie wiem co robić z małymi wiec czekam co jutro się dowiem :tak:

u nas może jutro malowanie w drugim pokoju zobaczymy czy coś zaczniemy ;-)

reklama
Witam kochane kobietki...
Nie tłumacze sie nawet, bo nie ma sensu - poprostu nie mam czasu - nie wiem skad go wziac....doba powinna miec 48h

Jeżeli jeszcze chcecie mnie słuchać i czytać to tak po krótce opisze co i jak

Filip zdrowy mimo 8 dni w przedszkolu, za to zaczął poprostu cofać sie w rozwoju...ale o tym a wątku o przedszkolakach...Poza tym myślę o kolejnym dziecku, bo teściowa tak rozpuszcza Filipa, ze trzeba jej zafundować nowe zajęcie, a i zanim sie dobie córeczki ;-) to taka różnica 4 lat będzie oki

w domu - wielki młyn, wykończyliśmy w końcu częściowo górę i sie powoli przenoszę...ale czasu mi brak, z T. dobrze, póki co...cieszy mnie to..w końcu

w pracy - nowy angaż - zajmuje sie kredytami dla firm i obsługą przedsiębiorstw - kupa roboty, nawet w domu - padam..a pensja jak na razie nic sie nie podniosła - czyli za siedzenie miałam tyle samo co za zapiernicz...i stres potrójny - bo to kawał ciężkiej roboty..ale moze coś sie zmieni, dopiero od 1 września jestem na nowym stanowisku, w nowym miejscu, wiec czekam...za to czasu o wiele mniej...

A u was widzę dużo sie dzieje, bardzo bym chciał każdej odpisać, ale mając tak niewiele czasu nawet nie jestem w stanie odwiedzić wszystkich wątków....

No i życzę wam by nie dopadła was jesienna depresja...bo to juz jesień....jak ten czas leci...

witam

u nas dzisiaj jakos deszczowo i zimno wstałam dzisiaj o 5.40 zeby zdazyc zrobic badania okresowe jesczze zanim mezulek do pracy wyjedzie :tak:
musze druga kawke wypić bo jakaś się spiaca robie .

Wczoraj nic nie kupiłam bo czekam na wypłate ;-) ale wypatrzyłam fajne jeansy, kurteczke juz zimową....brrr
i fajne zamszowe botki:tak:

ide gotowac kapusniaczek:tak: na razie!

Mysia witaj dawno nie zaglądałaś do nas :tak:fajnie że u was dobrze :tak:

Witam :-)

Emilka od rana marudna przeżywa coś pod nosem :sorry: wczoraj kupiliśmy farby do nas do pokoju wiec będziemy lada moment u nas malować ale mi się nie chce ...masarka:eek:

dziś pod wieczór jadę do ginekologa zobaczymy co u maluszka słychać mam nadzieje że wszystko ok :tak:

U nas nawet całkiem ładna pogoda, świeci słoneczko, ale pewnie narazie tylko, bo na dziś zapowiadali deszcz.

Dziewczyny, mam do Was pytanie: zrobiłam syrop z cytryny, miodu i czosnku. Połączyłam wszystkie składniki i po 24 godzinach mam to odcedzić. Nie wiedzie, czy przez te 24 godziny zanim go przecedzę, mam go trzymać w lodówce, czy na zewnątrz, żeby puściło sok?

U nas nawet całkiem ładna pogoda, świeci słoneczko, ale pewnie narazie tylko, bo na dziś zapowiadali deszcz.

Dziewczyny, mam do Was pytanie: zrobiłam syrop z cytryny, miodu i czosnku. Połączyłam wszystkie składniki i po 24 godzinach mam to odcedzić. Nie wiedzie, czy przez te 24 godziny zanim go przecedzę, mam go trzymać w lodówce, czy na zewnątrz, żeby puściło sok?

ja oraz moja tesciowa trzymamy na zewnątrz, nie w lodówce

Na zewnątrz.Ale spkojnie możesz odcedzic po 12 godzinach:tak:

Mysia super,że zajrzałas i dałaś znak co u was.powodzenia.:tak:

reklama
Do góry