reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

helou .Ja dziś ponownie męczarnie z holterkiem....brzęczy to ***** co 30 minut ..zajefajna będzie noc :eek:
Sarka dziś miała awarie ..nie chciała iść do przedszkola ..tylko mama i mama ....A .wiózł ja i zawrucił prawie pod przedszkolem ...ale mam jest nie ugięta i z powrotem zawiozła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:...coś ja łapie choróbsko bo robi się przylepa:cool2::rofl2:(tłu tłuuu)

reklama
Kasiad ja robię cebula drobna kostka miód lub cukier cytryna stoi to przez noc na wierzchu aż puści sok i tak trzymam z 2dni bez lodówki :tak:i tego nie odlewam od cebuli tylko sobie ta cebulka dalej puszcza sok :tak:

Agusia odpukać oby Sarcie nic nie złapało :no:

Ja już nerwowa przed lekarzem :zawstydzona/y:myłam zęby i prawie pawik :zawstydzona/y:

No właśnie też się zastanawiałam, czy odcedzać, czy zostawić z tymi kawałkami przepuszczonymi przez praskę czosnku :confused: Nie wiem tylko, czy Oli z takimi kawałkami zaakceptuje, a zależy mi, żeby piła ten syrop. Jak narazie wypiła łyżeczkę i wołała o jeszcze, ale starałam się, żeby kawałki czosnku się nie nabrały.

Ile pijecie tego syropu? Zastanawiam się czy dawać Oliwce raz czy 2 razy dziennie po łyżeczce do herbaty :confused:

Agusia, właśnie się też obawiam takich awarii, bo słyszałam, że dzieci potrafią ładnie chodzić przez kilka dni, a potem im się odwidzi i zaczynają się płaczki. Oli jak narazie nie odwiedza żłobka, bo musi najpierw podleczyć katar. A marudzi okropnie, że chce do żłobka, do dzieci.

Witam

rano Milenka nie za bardzo dala mi poczytac BB. Moze teraz bedzie lepiej.
Milenka juz dzis ma sie lepiej - jak na razie tylko jedna rzadka i smierdzaca kupa.

Mysiu, dobrze ze sie odezwalas.:tak:

dziś pod wieczór jadę do ginekologa zobaczymy co u maluszka słychać mam nadzieje że wszystko ok :tak:

Gosiu, i jak po wizycie? Jestem pewna ze wszystko w porzadku, prawda?:-) Tak sobie niedawno pomyslalam, ze juz za kilka miesiecy bedziesz podwojna mama. I bardzo Ci tego zazdroszcze.:tak:

helou .Ja dziś ponownie męczarnie z holterkiem....brzęczy to ***** co 30 minut ..zajefajna będzie noc :eek:
Sarka dziś miała awarie ..nie chciała iść do przedszkola ..tylko mama i mama ....A .wiózł ja i zawrucił prawie pod przedszkolem ...ale mam jest nie ugięta i z powrotem zawiozła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:...coś ja łapie choróbsko bo robi się przylepa:cool2::rofl2:(tłu tłuuu)

Zdrowia dla Sarci. I zeby juz jutro nie bylo ''awarii''. Powodzenia dla WAs dziewczyny. No i holtera w porzadku zycze. To wyniki tego holetara beda od razu?

Ja po wizycie i nic ciekawego się nie dowiedziałam :sorry:co najważniejsze dzidziuś ma się dobrze ... co do płci będzie niespodzianka kolejna wizyta w 30 tygodniu wiec może na końcówce sie coś dowiem a jak nie to trudno bedziemy mieć mega niespodziankę przy porodzie może nawet fajniej :tak:

za to wkurzyła mnie szefowe byłam u niej przed 20:00 i z pretensjami na start "czy późniejszej godziny nie znalazłam " :cool::wściekła/y:

Gosiu, najwazniejsze ze Dzidzia zdrowa. :-) A szefowej co odbilo, ze tak z grubej rury od razu?
My z Milenka do konca nie wiedzielismy co bedzie i powiem Ci szczerze, ze pamietam jak na juz majac skurcze parte, mowilam do pielegniarek ze w koncu dowiemy sie czy to dziewczynka czy syn. No i dale mnie byla to fajna niespodzianka.

Agusia, trzymaj sie. Kurcze, musi byc dobrze.Powodzenia:happy:

reklama
Do góry