reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam, :-)
Ja na razie sie tylko przywitam i zaraz zabieram sie do nadrobienia co nieco......:sorry:
Ja dzisiaj w mega stresie.......mam pierwsza jazde na prawku o 15.30...........jestem juz trzeci raz na kibelku ze zdenerwowania...hihihi:szok: a w nocy co chwilke pobudka, i snily mi sie same skrzyzowania:-p
Iratsiu Ty chyba wiesz co to znaczy bo jestes po......

Witam :-):-)

Ja juz jestem po prannym spacerku. W koncu zmobilizowalam sie zeby pojsc do lekarza i.. pocalowalam klamke, bo akurat dzis lekarka jest na jakims szkoleniu. Tesciowa juz zdazyla zadzwonic i umowilysmy sie na jej niedzielna "wizytacje";-):sorry:

Ja na razie sie tylko przywitam i zaraz zabieram sie do nadrobienia co nieco......:sorry:
Ja dzisiaj w mega stresie.......mam pierwsza jazde na prawku o 15.30...........jestem juz trzeci raz na kibelku ze zdenerwowania...hihihi:szok: a w nocy co chwilke pobudka, i snily mi sie same skrzyzowania:-p

Nuśka, dasz rade. Powodzenia:tak::-):-)

Nuska üpowodzenia, bedzie dobrze
P:S: podziwiam prowadzace panie, bom ja beztalencie zupelne...

no i milego lykendu babki!!!!

Witam sie i ja
od 8.oo nie miałam prądu :confused2:

Zaraz jade na badania okresowe
i to mój ostatni weekend przed rozpoczęciem pracy :tak: musze jakoś zaszalać :cool2:

Nuska üpowodzenia, bedzie dobrze
P:S: podziwiam prowadzace panie, bom ja beztalencie zupelne...

no i milego lykendu babki!!!!

co ty opowiadasz Susu tez tak myslałam o sobie:-), a teraz sobie smigam ;-) wszytskiego mozna sie nauczyć, tylko trzeba jezdzic jezdzic i jezdzić :tak:
a pozniej wygoda ;-):tak:

dasz rade :tak:

reklama
Dobry wieczór :-)
W końcu znalazłam chwilkę na BB :-) 3 dni biegałam za kredytem ale w końcu się udało. Jutro i w niedzielę troszkę odpocznę bo Milenka odwiedza babcie. Miłego weekendu! :tak:

Do góry