reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

własnie dzwonili do mnie z gabinetu ginelkologocznego, mam jak najszybciej zgłsic sie do lekarza w celu wyniku badania cytologcznego...troszke się niepokoje

reklama
Oliwieczka, ja też kiedyś miałam identyczny telefon. Okazało się, że miałam grupę cytologiczną III/IV. Oczywiście miałam wypalaną nadżerkę odrazu, a dokładnie konizację - wycięcie całego stożka szyjki macicy. Materiał oddany do analizy nie potwierdził IV grupy, także w razie czego się nie martw, taki wynik z cytologii jeszcze jak widać o niczym nie przesądza. Po konizacji (chyba z 8 lat temu) mam cały cały czas I grupę czystości pochwy :tak:

Oliwieczka, ja też kiedyś miałam identyczny telefon. Okazało się, że miałam grupę cytologiczną III/IV. Oczywiście miałam wypalaną nadżerkę odrazu, a dokładnie konizację - wycięcie całego stożka szyjki macicy. Materiał oddany do analizy nie potwierdził IV grupy, także w razie czego się nie martw, taki wynik z cytologii jeszcze jak widać o niczym nie przesądza. Po konizacji (chyba z 8 lat temu) mam cały cały czas I grupę czystości pochwy :tak:

własnie czytam o tych wynikach , musze zaczekać do jutra i się wszytskiego dowiem, dzieki

chyba jestem mega powalona

NAJWIĘKSZA: panikara, wariatka. do wyjazdu jeszcze tydzień a ja nie spię po nocach i nie chce mi się aż jechać. Wkręcam sobie jadę na maxa. że porwą nam te araby Szymcia, że będzie tragicznie, a hotel będzie katastrofą, to chyba wpływ tej cudnej godziny wylotu z którą nie potrafię się pogodzić.

muszę się spiąć i postanowiłam podjąć próbę spakowania nias w jedną walizkę 20kg- pewnie to cud ale może.....napewno byłoby fajnie.jedna walizka wózek Szymcio i torba do samolotu.

już nie zanudzam.

no i katar Szymcia na dodatek- oby nic więcej z tego nie było.

miłęgo dnia kochane mamy.

Karola, nie denerwuj sie tak, bo zanim wyjedziesz juz bedziesz miala dosyc, a wakacje maja byc dla Was odpoczynkiem a nie powodem do zdenerwowania.:happy::tak:

Oliweczka, mam nadzioeje ze wszystko u Ciebie bedzie dobrze. :tak::tak:Ja tez musze wybrac sie na przeglad. Niby w kwietniu bylam w Ie u lekarza, ale jeszcze chce sie przejsc do swojej sprawdzonejh doktorki w Pl.

Dobry wieczor:-)

Ale dzisiaj dziwny dzien....wszystko mi z rak lecialo....hihi.....i tak nic mi sie nie chce....ale na szczescie ma sie ku koncowi.....

Kasiad ale fajnie masz ja nigdy nie bylam w operze.....tez bym chciala......

Gosiu uwazaj troszke na siebie i wiecej odpoczywaj....

Karola nie denerwuj sie tak.....bo zepsujesz Wam wyjazd......he chociaz ja pewnie tez bym tak miala:-D

BUZIAKI I POZDROWIENIA DLA ROSMERTY!!!:-)

Dobrej nocki zycze....

Wiam i ja z rana:-):tak:.Wczoraj i dzis mam wolne:-):tak:.
Doprowadzam dom do kultury,bo jak pracuje non stop,o nie bardzo mam siłę.Nadrabiam więc zaległosci:tak:.
Fajnie być w domu:tak:.

reklama
Do góry