reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam

ja dziś bez planów R na 12 do pracy i wróci w niedziele rano pozostaje plac zabaw lub spacer

w nocy mi się w głowie kręciło nie wiem czy przez to ze taka śpiąca i Emilka mnie przebudziła bo chciała siusiu ...choinka wie od czego :baffled:

Witam:tak:
Ja znów w wojażach kilka dni - tym razem praca. Dzisiaj w nocy wróciłam z Warszawy i odsypiałam do 9.00. Zaraz lecę do Gosia do teściów:tak:
Idę poczytać co u Was:-)

witam

dzis mielismy robic pozegnalenego grila, ale pogoda nie dopisała wiec prztjda do nas znajomi, ide dalej sprzątac domek...ale juz prawie koncówka :tak:

Hej kobietki!
Długo mnie nie bylo, nie miałam netu. Przeprowadzalismy sie i mialam egzamny. Zostalo jeszce uporzadkowac kilka ostatnich pudel i nauczyc sie do ostatniego egzaminu ktory jest za 3 dni.
Padam na pysk, ale dam rade.
Julka zaczyna mówić R. :):) Śmiesznie brzmi jeszcze.
Na razie nie mam czasu poczytac co u Was. :(
Pa

Hej hej :-)
U nas dziś dla odmiany po wczorajszym słoneczku, pochmurnie. Nawet popadało trochę ale już przestało. Dziś wieczorkiem idziemy z mężem i teściami na "Napój Miłosny" do opery, także Oli będzie zasypiała z siostrą :tak: Wczoraj też z nią zasypiała, także będę miała 2 dni odpoczynku od usypiania Oliwki :happy:

Witajcie niedzielnie :tak:
własnie konczymy z Ł obiadek i chyba wyjdziemy na jakis spacerek bo zaczynam się nudzic ;-)

Witaj Patri dawno Cie nie było :tak:

Kasiad no to masz dzisiaj miły wieczor, fajnie :tak:

Witam :-)

My od rana na zakupach byliśmy szukałam pojemnika w tesco pod łóżko ale tylko jeden uszkodzony był .....a na allegro taki poszedł za 54zł a ja kupowałam taki za 24zł :szok: więc wolę w tesco poczekac za nowymi :sorry2:

Szafa w połowie spakowana w auto wiec coś się ruszyło potem druga cześć pojedzie na wydanie ....no i zaczęło u nas lać .... jutro może po farbę pojedziemy

wykończyłam się jakbym nie wiem co robiła :zawstydzona/y:

Witam
troszkę mnie zmogło ..od dziś jestem na antybiotyku mam tylko nadzieje ze nie będzie miał on wpływu na Holtera którego mam w czwartek :sorry2::baffled:
UWAGA!!;-):-):rofl2:
"Pozdrowionka ze słonecznej GRECJI i Buziolki dla Lutówek od rosmerty":tak::-):-)

reklama
Do góry