reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam

i znów musze jechac do lekarza bo albo sie lekarz pomyslił i wypisał mi inne tabletki, (ktore juz biore miesiąc) :baffled: albo farmaceutka zle odczytała, musze to wyjaśnic

reklama
witam się i ja
ja dziś pakuję mojego męża więc muszę wyprasować mu 3 koszule za kilka godzin leci do Finlandii do soboty wraca i w poniedziałek śmiga do Warszawy i w ten sam dzień musi wrócić bo we wtorek Egipt.

kurcze nie lubię jak tak na ostatni moment londuje do domu przed jakimś wyjazdem.

śmigam prasować- wieczorem prasuję już tzw. KOD EGIPT
p.s. plus to że mam obiad z wczoraj to nie mudzę dla mnie i Szymcia gotować.

miłęgo dnia

Boziu jak Was czytam (TYCIA np) to normalnie w kompleksy popadam, jestescie takie pracowite babki!!1

no i GOsia tez, ale Ty sie oszczedzaj kochana!

Cześć:-)

Wolfia na pewno jeszcze zdarzysz sie spakować;-):tak:.
Wiem, ale muszę przemyśleć co zabrać, co dokupić itp. A pakowanie się na 2 tygodnie z dwójką maluchów to spore wyzwanie:-p Zwłaszcza, że trzeba przemyśleć jakie zabawki zabrać na czas lotu, tak żeby za dużo miejsca nie zajmowały, a były interesujące;-) Musimy chyba coś nowego kupić:-p

Dziewczyny ciężko się oszczędzać jak ciągle jest coś do zrobienia:sorry2: Ja to czasem mam wolniejszą chwilę rano, albo po południu, a tak to zawsze jest coś do roboty:dry:

Gosiu ale Ty to się naprawdę nie nadwyrężaj, chociaż ja pamiętam jak czasem Victora po schodach na rękach nosiłam, bo nie chciał iść spać - to były czasy:rofl2:

Karola miłego prasowania i pakowania:-)

Rozalko jak ja lubię zakupy do domu:sorry2: Szybkiego i lekkiego sprzątania dzisiaj, żeby jutro móc cieszyć się nowymi rzeczami w czyściutkim mieszkanku:tak:

Tyciu powodzenia w pracy;-)

Oliwieczko oby się wszystko jak najszybciej wyjaśniło:tak: Dobrze, że ta cytologia to nic poważnego:sorry2:

A właśnie, bo ja chcę sobie zrobić cytologię jak będę w PL i zastanawiam się czy wynik będzie prawdziwy jak karmię piersią:confused: Bo gdzieś mi się obiło o uszy, że jak się karmi piersią to wynik jest nieprawdziwy. Mam rację czy nie:confused:

Miłego dnia:-)

Czesc Laseczki ja dzisiaj tez w domku siedze......
Juz obrobiona hestem ze wszystkim...teraz tylko sie ziemniaczki gotuja i czkamy na mezusia ....:-)
trzeba jechac kupic Julce bluzeczki z dlugim rekawkiem bo cos powyrastala....hihi

Milego dnia

Gosia zwolnij troszke bo po pupie dostaniesz ode mnie:wściekła/y:
z

mąż poleciał - ale zrobiłzament w domu bo oczywiście wpadł po walizkę o 13 a jeszcze do lotniska od nas jest 100km a samolot wyleciał o 15:50.no już widzę jak to będzie we wtorek.też przecież wpadnie z podróży do warszawy 450km pewnie 1000spraw do zrobienia w firmach.:baffled::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:

ale teraz mam do soboty luzik więc robimy dysko błsko wieczorem z Szymciem.:-) no i śpimy razem.

Papatki laski:rofl2:
nie wiem czy jutro dane mi będzie usiąść do kompa z powodu holterka ..prywatny monitoring 24h ;-)
gadaja mi tu ze zero komórki ,mikrofali i kompa :sorry2::baffled::rofl2::-D

reklama
Witam

z rana przeżyłam dentystę i robienie 3 zębów na raz ;-) za miesiąc powtórka z rozrywki bo mam w nich lekarstwo wiec razem z ostatnim 4 się uzbierały i jeszcze jeden nie tknięty w kolejce czeka to mi się zęby posypały ...:crazy: obym do porodu się ze wszystkim wyrobiła bo jeszcze inne plany z zębami mam :tak:

Agusia i jak unikasz komputera ? ;-):confused:mam nadzieje że wszystko wyjdzie dobrze :tak:

Do góry