reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam czwartkowo:-)

no to wizyta u fryzjera zaliczona:tak: ciachnełam krocej te moje włosy, jak zrobie fotke jakąs to wkleję, nie zaszalałam zbytnio, bo nie byłam do konca pewna co i jak i moja fryzjerka zaproponowała zebysmy stopniowo skracały i jak bede sie dobrze czuła w takcih to mozemy na kolejnej wuzycie podciąc jeszcze krócej:tak::-) jestem ogólnie zadowolona:tak::rofl2:

Joasiek super, że pojawiła sie szansa wielka na wyleczenie tego naczyniaka:tak::-) oby sie udalo!!!!:-)

Miśka pewnie na poczatku cięzko sie przestawic na nowe tory po dłuugich wakacjach, ale jak sie wdrozysz i zorganizujesz to łatwiej wszystko pójdzie:tak::-)

miłego dzionka wszystkim:-)

reklama
Wita.

Joasiek ,a co u Was tak z tym prądem szaleją.Troche bym sie wkurzyła,bo u nas wszystkona prąd:sorry:
Rosmerta pokazuj sie w nowej fryzurce.

W ogóle pozdrawiam,te piszące i te tajniaczące sie:cool2:.
Dziś śmigan na goscinkę do męża kuzynki.W domu oczywiście znów mam bałagan ,bo mąz dorabia szafki,więc pełno desek,deseczek...sprzętów,trzeba znikac z domu,bo ciasno sie zrobiło:-D
Pogoda jesienna,ale humorek dopisuje,nawet małemu krasnalowi.Choć nocka nie była zaciekawa,bo Kubulę podziabały wczoraj komary i ma wielkiego bąbla na czole,wręcz gigantycznego i spuchnięta rączkę.:no:

To pa!

Dzieńdoberek :-)
Mój pyrtek już w przedszkolu a ja zabieram się dalej za okna, zostało jeszcze 5 do umycia.
Nie wiem czemu tak jest, ale już od lat tutaj w mojej dzielnicy bardzo często wyłączają prąd, tak z raz na miesiąc przynajmniej :confused2: ja też mam wszystko na prąd, musimy szybko kupić kuchenkę na 2 palniki przynajmniej, bo butlę z gazem mam w domu. Najgorzej jak w zimie wyłączą, a ogrzewanie na prąd, no ale nigdy nie trwa to dłużej niż kilka godzin, więc nie zdąży się wychłodzić w domku. Tyle że świeczki zawsze muszą być pod ręką :sorry:
Miłego dzionka!

Witam :-)

Dziś lepie się już czuję, bo wczoraj to cały dzień łeb mi pękał :eek:

Joasiu, super, że pojawiła się nowa metoda leczenia naczyniaków, życzę, oby nowa kuracja przyniosła rewelacyjne efeky :-):tak:

Rozalka, oj rozumiem, czemu się tak z domu chętnie ewakuujesz ;-)

Witam :))

Joasiek jeszcze masz kominek u mnie tez na prad ogrzewanie ale kominek nigdy nie zawodzi :-)
Trzymam kciuki Joasiek za tą nową metode leczenia.

Tez biore sie za sprzątanko;-)

witam

my po spacerku.... ja ledwo żyję :zawstydzona/y:

Joasiek super pisz jak bedziesz coś wiecej wiedziec na ten temat:tak:

Pisze od mamy bo mi internet nie chodzi :no: wiec bez niektórych znaków pisze wiec wybaczcie :zawstydzona/y:

..........
Ale wczoraj na wieczór cierpiałam po drożdżach :rofl2: cholerka żadnych placków drożdżowych już w ciąży nie robię :zawstydzona/y:

Gosia pewnie sie na wieczór świezego tego placka najadłas i na dodatek jeszcze ciepłego, co?? Ja najabrzdiej taki własnie lubie, jak jeszcze ciepluchny jest:sorry: niezdrowe to, ale cóż zrobić:sorry::-p

Agusia a dokąd sie wybierasz?? jakieś wakacje??

Dobry wieczor:-)
Chwilowo mezus zajety programem w tv wiec sie udziele:-D
Fajnie ze nowy rok szkolny zaczal sie dla dzieciakow dobrze......
Okna widze ze juz Joasiek maja sie ku koncowi:-p.....

U nas zmiana u Julci.....nie wiem czy pisalam Wam ,chyba nie> jakis czas temu zauwazylam ze lewe oczko jej ucieka na zewnatrz,.......poszlam do okulisty w zeszlym tyg......i wczoraj cd. wizyty.....a rezuktat taki ze Zabka moja nosi okularki.....Joasiek Milenka ma kolezanke do pary:sorry::-p
Rozwnie slicznie w nich wyglada jak Milutek...hihi ....taka dostojna panienka.......
na szczescie na razie nosi........wczoraj troszke protestowala, ale dzisiaj juz caly dzien na nosku.........
okulistaa swietrzila astygmatysm....na razie ma polowe z tego co powinna miec....za trzy miesiace do zmiany szkiel.....na mocniejsze i zabawa w zaklejanie oczka.......tu uz pwnie ciezko bedzie......
Joasiek czy Ty Milence zaklejasz??
mam nadzieje ze minie jej ta wada wzroku.......choc ma dosc duza.......
ach zobaczymy......:-(
Milego wieczorku papatki

reklama
Do góry