reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej babole
u mnie nic nowego, nastroj üpowoli jesienny sie robi (a wlasciwie sztybko, 2 dni temu bylam jak skowronek)

Nuska pokaz Julcie nasza pannice w okularkach, nie martw sie , napewno je zaakceptuje

reklama
miłego weekendu lasencje:-)
w sobotę mamy gosci - mojej mamy imieninki wyprawiamy a w niedziele jedziemy do teściów zamienic sie samochodem na wakacje:rofl2: no i pozegnac sie przed wyjazdem oczywiscie:-p

jeszzce tylko w poniedziałek do pracy i luuuzik:-D

papa

witam

u nas też szaro będzie pewnie zaraz padać :sorry:

ja dziś za to będę robić znowu większe porządki o ile leń mnie nie dopadnie ale na wieczór już zaczęłam wyciągać cieplejsze sweterki Emilki muszę to poprać bo pogoda raczej coraz ładniejsza nie będzie ;-)

Witam:-)

Pogoda taka ze szkoda gadac....w nocy burza i ulewa a teraz wieje jak......brrrr.....
Krzys mial z Jula jechac dzisiaj na wykopki ale nie jada bo pada u babci.....takze siedza w domku a mialam sobie pospac dzis dluzej....hehe......
Za chwilke w poszukiwaniue butow dla Julasa ruszamy.....wczoraj bylismy i nic nie kupilm.....bo albo nie bylo rozmiru albo cena z kosmosu.....

Joasiek dzieki za odpowiedz......u nas zaklejanie ma byc dopiero pozniej......ale szkielka w okularku nie samego oczka......i w sumie baba nawet nie powiedziala na jaki okres.....buuuu
Co do wady to wiem ze rok czy dwa nie pomoga....ale moze wkoncu.......jak nie to pozostanie korekta laserem.....juz z K. o tym rozmawialismy....beda musialy znalezc sie na to pieniazki w przyszlosci......

A zdjecie najpierw K musi wrzucic do kompa....ale jak tylko to zrobi to pokazuje Julcie.....
milego dnia

Witam :happy:
U nas też beznadziejna pogoda. To już niestety chyba koniec lata :-(
Dziś wybieramy się do teściów po obiedzie.

Nuśka, zdecydowanie lepszy efekt daje zaklejenie oczka, bo zaklejenie samego szkła pozwala na patrzenie dziecku bokiem obok oprawki (zwłaszcza, że takie małe dzieci mają zazwyczaj bardzo małe oprawki), a chodzi o to, żeby całkowicie wyłączyć zdrowe oko, by chore mogło się wzmocnić.

reklama
ale sobota nuuuuuuuudyyyyyyy
pada i pada i co tu robić.
chyba poszukam jakiejś fajnek turtki na jesien ale tą zimniejszą.buty kupiłam Szymkowi wczoraj ale brak nam kurtałki.

Do góry