reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

ech.. jeszcze tydzien do urlopu....:sorry2: mąz juz sie na mnie wkurza jak mu ciagle ględzę o tym urlopie:sorry2::nerd: ale co ja poradze jak ja chce już:confused::sorry2::-D

wczoraj zrobiłam kolejna turę dżemu malinowego dla Hubka:tak::-) i narazie tyle z zapraw, jak bede na wakakcjach moja mam zrobi jeszcze powidełka i juz spizarka zapełniona i gotowa na zime bedzie:tak::-)

ech, moim oknom tez by sie przydało mycie, ale jak ja tego nie lubię:baffled: na dodatek w naszej częsci to okno głównie dachowe i zawsze jak umyje i wypucuje to na bank pada deszcz i praca moja na marne idzie....:dry:

miłego dzionka wszytskim życzę!!

reklama
Hej i tak jak u was moje ale tp tylko jedno okno nadaje sie do mcia bo zawsze na nie zacona dszcz a pozniej od ulicy przykleja się kurz nie wspomne juz o muchach:wściekła/y:

Dzis wybieramy sie z Zosia i moją kolezanką na długi spacerek do przedszkola po jej straszego synka:tak:

milego dnia !

hej hej
to chyba jeszcze lato nie? pogoda spoko nastroj pourlopowy tez nie najgorszy
witam kochabne stesknilam sie za Wami!"

Witam:-)

Ja ostatnio tylko czytam, bo nie mam czasu na pisanie przez to, że mam gości:sorry: Jeszcze mnie jakieś przeziębienie złapało... ech pogoda okropna... leje od kilku dni, zimno... jesień:-(

Trzymajcie się Dziewczyny i korzystajcie z ładnej pogody:tak: Miłego dnia:-)

Mam nadzieję, że jak polecimy we wrześniu do PL to jeszcze będzie słoneczko;-)

reklama
Dobry wieczorek :tak:
U nas znowu brak prądu do 21 i musiałam czytać Milence przy świeczkach :wściekła/y:
Właśnie dowiedziałam się o nowej bezinwazyjnej (nie sterydy - lek stosowany u dorosłych na nadcisnienie) metodzie leczenia naczyniaków i bardzo się napaliłam, ten specjalista z Gdańska u którego byłam pisze, że ma 100% pozytywnych skutków tej terapii :szok: Muszę się dowiedzieć co i jak, i działać :tak:

Do góry