reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

w domu zdazy zjesc i odmulic sie z rana (choc od 6 rano ma sporo czasu na to...nie chce mi sie wczesniej;-):-D)
na 9.30 jest śniadanie w przedszkolu a potem zabawy..mogłabym wczesniej faktycznie ale jakos ta 9.30 nam pasuje....a odbieram ja po obiedzie jak narazie:rofl2:

reklama
dziewczyny powodzenia dla dzieci tych mniejszych i tych większych :-D

ja od rana mam prawie w oknie robotników i hałas:wściekła/y: śmiałam się wieczorem że my się obudzimy a oni na rusztowaniu w oknie z bułkami i herbatką w termosie będą oglądać nas jak tv :-D

Helou ;-)
Mam 4 dni wolnego z okazji rozpoczęcia przedszkola i chcę je wykorzystać na porządki - w planach mam umycie 12stu okien, chce mi się jak ...... ale co zrobić :eek:
Może wieczorkiem wpadnę, teraz chciałam się tylko przywitać i zyczyć Wam miłego dnia babeczki :tak:

Hej Laseczki:-)
Wpadłam na chwilę, przywitać się, bo mamy w pensjonacie internet bezprzewodowy.
Dojechałyśmy wczoraj o godz. 16, połaziłyśmy po okolicy i padłyśmy o 21 na nosy. Gosia zniosła daleką podróż bardzo dobrze, część przespała, ale większość czasu spędziła z nosem przy szybie wołając "mamo zobacz to i tamto";-)
Dzisiaj w planach kajaki a wieczorem ognisko:-)
Pozdrowionka dla Was z Krainy Jezior:-)

Hej!

Zyczę wszytskim powodzenia bo się przyda, odporadzac dziciaki do szkoly oraz te mniejsze do przedszkola na rozne godziny i do roznych szkol nie lada wyzwanie, no to wytrwałości mamusie !

A ja dzisiaj dowiedziałam sie ze od 1 pazdziernika ide do pracy juz na caly etat, tez mi sie znacznie zawozenie Zosiaka do babci jedne i do dziadka. Mam nadzieje ze dam rade

Ale tak jak pisze Rosmerta, wpadnie jakies wolne, świeta itp:tak:

milego dnia !
piszcie jak minal 1 dzien

i ja się witam, w tenże przepiękny wrześniowy prawie wieczór:-)
Wszystkim uczniom, przedszkolakom i ich dzielnym mamusiom wytrwałości i cierpliwości w nowym roku szkolnym:-D
Rozpoczęcie minęło dość szybko, więc pół dnia spędziłam z dziewczynami jeszcze na dworze, bo u nas od rana piękna pogoda. Bardzo podoba mi się mój plan, choć mam codziennie na 8, za to będę szybko w domciu, a Wiki nie będzie na długo się ze mną rozstawać, co mnie bardzo cieszy. Chyba jakoś to będzie:-D

Umyłam dzisiaj 5 okien ufff :cool2: Jeszcze 7 zostało na następne 3 dni :tak:
rzeczywiście śliczna dzisiaj była pogoda na rozpoczęcie roku przed/szkolnego.. :sorry:

reklama
ja ostatnio całkiem leniu****ę lub imprezujemy- wakacyjnie grillowo.
tylko jakoś tak szybko ten czas leci że brak mi czasu na wszystko a wieczorem padam.
od tygodnia zajmuję się wykańczaniem nowego biura.-w końcu 3 miesięczny mega kapitalny remont się zakończył i teraz trzeba to dopieścić.kwiatkie donice naczynia wyposażenie łazienki lustra itd.
jak będzię wszystko gotowe na tip top to wstawię foty ale to jeszcze z dobry miesiąc jak nie dwa.

a teraz spadam na poszukiwania sandałków w internecie dla Szymcia bo żadne w sklepie mu się nie podobają tylko z tamtego roku co ma za małe z nexta bo świecą.
jeszcze 3 tygodnie i będziemy mieli wakacje.i mój telefoniomaniak mąż obiecał tylko raz wieczorem sprawdzać wiadomości a dzwonić max 2 razy w tygodniu.-jakoś wytrzymamy.

dobranocka

Do góry