reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek..
6 pobudek dzisiaj w nocy mocno dało mi w kość :crazy: a do tego jakaś przeziębiona i przemarznięta chodzę od piątku już.
Agusia browki czy brofki jak kto woli to tak... ale z bronkami nie miałam nigdy doczynienia :-p;-):no:
Oliwieczka a Ty nie w pracy?
A ja już się boję jutrzejszego przedszkola łolaboga co to będzie :laugh2:

reklama
Witam
Było C-U-D-O-W-N-I-E!:-D
Odpoczęłam,objadłam sie pyszności,"wyspacerowałam" i "wypływałam na kajaku".Okolica cudowna,towarzycho rewelacja,młody grzeczniutki.:-)

Joasiek strach ma wielkie oczy,spoko będzie dobrze.Trzymam kciuki.
Agusia współczuje T.
Olkiwieczka nie narzekaj,tylko korzystaj z wolności.;-)
Wiśnia początek roku,brrrr...też tego nie lubiłam.:no:
Papaśku,ide dalej sprzątać.

Witam :-)

odespałam wreszcie sobotnie balety i dzisiaj juz jakos normlanie mi się wstawało:tak::-D
pomału myslę juz o wakacjach, musze zacząc gromadzić zywność dla Huberta;-):-D jeszcze tydzien i fruuu, nareszcie, bo już nie mogę.....:sorry:

Tym co dzisiaj idą do szkoły zycze udanego pierwszego dnia:tak::-) nie martwcie sie juz niedługo jakieś wolne znowu wam wpadnie, potem swieta, nowy rok i ferie i smyk smyk do wakacji;-):-p:tak::-)

miłego dnia wszystkim:-)

Ja dzis wreszcie wolne:-):tak:.Witam z ranka:-):tak:.
Dziś wyjątkowo nie idę z dziecmi na rozpoczęcie,umówiły się z kolegami;-):tak:.
Za to mam masę roboty w domu.Nie wiem czy pisałam,ale malowaliśmy u dzieci pokój.I od razy wymiana karnisza,żyrandola,dodatków:tak:.W każdym pokoju pierdzielnik,w sypialni tylko nie,bo wczoraj sie uporałam.

Rosmerta,szalona kobieto:szok::szok::-D.Ale Ci zazdroszcze:shocked2::tak::-).
Rozalka super:-):tak:.
Oliwieczka,ja marzę,żeby ktoś mi zabrał dzieciaki na cały dzień:-D:tak:

Miłego dnia dla wszystkich:tak:!

helou:-)
ja dziś pierwszy raz dwoje zaprowadzam do szkoły i aż się boje tego na co dzień :zawstydzona/y::rofl2::cool2: jedno ma na 9.30 a drugie na 10 (z tym ,ze od sarki przedszkola mam 30 minut z buta do szkoły kondzia....coś czuje ,ze ciężkawo będzie)
powodzenia wszystkim :tak::tak::blink:

reklama
Witam :-)
No faktycznie Agusia ciężko będzie, bo jednak pół godziny to kawałek drogi. Ja to zawsze miałam takie szczęście, że przedszkole było pod nosem, ciekawe jak z Oliwką będzie. A czemu Sarkę zaprowadzasz na 9.30 :confused: Nie możesz wcześniej :confused: Przedszkola są chyba wcześniej otwarte :confused:
Moje szkolniaki chodzą na szczęście sami do szkoły ;-) a raczej dojeżdżają. Tylko Damian ma wolny jeszcze miesiąc.

Do góry