reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Kurcze coś mi się dzisiaj popierniczyło z forum najpierw Emila mi coś zablokowała a teraz za cholerę nie mogę zrobić by mi się pokazywały wątki od najnowszych tylko pokazują mi się jakieś stare zapomniane i musze ciągle ustawiać tak by były najnowsze na początku i to tylko u nas na lutówkach tak mam :baffled: jakby ktoś wiedział jak to zrobić dajcie znać bo mnie trafia przez to :zawstydzona/y:

Dzien doberek:-)
U nas dzisiaj zimno okropnie.......jak to Julcia mowi pisio:-p
Ja juz po pracy.... siedze sama z JULCIA w domku K. pojechal do mamy do szpitala......nudno......
A tu czytam o ciachach i az mnie przydusilo na cos slodkiego:-D chyba sasiad uslyszal moje mysli bo przed chwilka zawolal mnie na balkon i dal talez ciasta:szok::-D wiec jestem poniekad zadowolona........
Kasiad musialabym tez sprobowac drodzowke bo jeszcze nie robilam....

Matylda udanej wizyty mezusia zycze:-p;-)

Madzia to sobie poszalalas....ja juz nie pamietam kiedy spotkalam sie z samymi kolezankami na piwku czy winku.....

No patrzcie i Oliwia i Wisnia tez poszalaly....no no.....:-D:-p

Milego wieczorku zycze

no to poniedziałek... koniec laby, o 12 mam konferencję :-(

Gosia nie mam pojęcia co trzeba zrobić :eek: ale może już sobie poradziłaś?
Oliwieczka to teraz będziemy w pracy odpoczywać ;-):-D
Nuśka pożycz sąsiada :cool2:

miłego poniedziałku kobietki :-)

Witam po intensywnym weekendzie;-):-)

padnieta jestem, bo w sobotę z szwagierka i kumpela wyskoczyłysmy na miasto: mężów zostawiłysmy w domu z dzieciakami a my cała nocke tanczyłysmy w klubie z muzyka kubańską i podobnymi:tak::-) było zajefajnie, dawno sie tyle nie wytanczyłam, w sumie to od 22 do 3 tanczyłysmy niemal non-stop:tak::-D:rofl2: tylko o 4 dopiero sie kładłam a o 7 pobudka:confused2::eek: więc wczoraj to tak z lekka zmęczona się czułam a wycieczkę do ZOOjeszcze wczoraj zrobiliśmy niemal całodniową:tak: ale kolana i mięsnie to do dzisiaj czuje po tych tancach:-D:-D ech... potrzebne mi to było...:tak::-)

Kasiad ja uwielbiam placek drożdżowy i to jeszcze z rabarbarem, mmm.... pychotka:tak::-)

Agusia jak tam po bronkach??;-):-):-D

Matylda nie dziwię sie, ze na kolejny projekt nie masz ochoty, takiezycie na walizkach by i tez nie odpowiadała na dłuższą metę, ja tez zwierze stadne.. hehe:tak::-D

miłego dzionka wszystkim życze!!!

Witam

my wczoraj gości mieliśmy do tego gromadka dzieci wiec Emilka cała szczęśliwa , chrześniak został na noc na szczęście Emilka wieczorem po 20:00 zasnęła wiec nie było wariacji ale dziś z rana 6:30 pobudka :sorry:

Dziewczyny widzę w weekend większość imprezowała ;-):-D

Witam :) w roku szkolnym :):-)

a ja dzis mam troszke sprzatania po weekendzie.
Zosia patrzy na bajeczke, pozniej moze jakis plac zabaw , obiad , spanko i tak do 17.oo az Ł wroci z pracy .:tak:

reklama
Do góry