reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam po wojażach:tak:
Dzisiaj w nocy wróciłam i jestem trochę nieprzytomna po podróży. Rozmowy średnio udane, z kontraktu najprawdopodobniej nici, ale co zobaczyłam to moje.:tak:
W Kornwalii siedzi mój kuzyn, więc była okazja do spotkania i zwiedzania - jak będzie chwila to wrzucę zdjęcie amfiteatru wykutego w klifie, bo to warto zobaczyć:-)

Nuśka bardzo mi przykro z powodu mamy Twojego męża.:-(
Trzymajcie się, na pewno będzie dobrze, musi być!

Idę wypić jakąś kawę bo zasnę.
Miłego dnia babeczki:tak:

reklama
Helou ;-)
A u mnie skończyło się formatem dysku bo wirusy mi zaatakowały pliki systemowe i w ogóle mi cały Windows wysiał, więc nie było już wyjścia :no: Ale już sobie wszystko poinstalowałam, tzn sterowniki i antywira, teraz tylko programy bleh :cool2:
Kasiad ja na dane mam 2 osobne partycje i formatuję tylko tą trzecią, na której mam programy, więc wszystkie pliki z fotkami, mp3 itd nieruszone :tak:

Zaraz zmykam do domku, nareszcie!!:-) no i jutro dzien wolny (za sobotę 15 sierpnia) więc przedłużony weekendzik:tak::-) szkoda, ze mąż unieruchomiony, bo bysmy mogli jakis mały wypadzik zrobic,a tak nic:dry:

do poniedziałku zatem:tak: zyczę wszystkim udanego weekendu, słonecznego i ciepłego:tak::-) pa

Joasiek mam podobnie posegregowane i zdjęcia czy coś ważnego zawsze w komputerze zostaje a resztę formatujemy :tak:

Nuśka przykro mi mam nadzieje że wszystko będzie dobrze z teściową :-(

ja dziś mam generalne porządki wiec jakby ktoś wszedł do Emilki pokoju to by się obalił :sorry2::szok:
mam nadzieje ze do wieczora skończę bo robię to tak wolno że efektów nie widać:no:

no ale już mam prawie całą szafę przebraną wszystkie ręczniki powłoki ciuchy nasze wszystko się o połowe skurczyło do tego znowu zabawki muszę przebrać bo jeszcze za dużo tego jest ....zwłaszcza 2 wielkie pojemniki maskotek muszę przebrać bo Emilka się nie bawi żadną z nich :cool: firanki zaraz wypiorę i idę sie brać za robotę bo R mi z szaf pościągał wszystko no miał za zadanie u taty umyć dywanik wiec będzie jak nowy ;-)

HEJO:-):-)

rano pogoda byla taka sobie, a teraz swieci piekne sloneczko. Znow z Ewa spedzilysmy mile czas, Vicka rowerek robil furrore wsrod dzieciakow na placu zabaw, Milenka tez troche poszalala. W drodze z palu zabaw na krotko zasnela, a teraz szaleje w ogrodku (bawi sie woda).

Nuska, bardzo wspolczuje Wam i mam nadzieje ze tesciowa z tego wyjdzie. Jest mloda wiec pewnie jest nadzieja.
Joasiek, swietnie sobie poradzilas z kompem:tak::tak: A kilka partycji to dobra sprawa - tez tak robilismy
Gosiu, podziwiam. Tylko sie nie przemeczaj:happy2:

reklama
Do góry