reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Tycia, super wakacje:tak:
Joasiek, cieszę sie, ze juz z Toba lepiej
Rosmerta , zapowiada sie swietny wypad:tak:Zazdroszczę:tak:
Kasiad -jeszcze tylko troche pracy i bedziecie mieli wreszcie swoj pokój tylko dla siebie. :tak:A pokoik Oliwki zapowiada sie bardzo fajnie:-)

reklama
Kasiu,wierze,ze padasz.Jeszcze troche i bedziesz mogła pewnie odpoczac.
Rosmerta super,że sie spotacie z kuzynka.Ja jak na razie widziałam w Krynicy tylko jedna znajoma i to 25 lat strasza;-).

Wczoraj na promie strasznie mnie przewiało i juz czuje,ze mi opryszczka wychodzi:szok::baffled:.Jak na złość Zovirax zostawiłam w innej torebce w domu...:sorry::baffled:.Super;-).
Kolejna świetna wiadomośc na dzis...dostałam @:rofl2:.

Cześć kochane!!
Nie nadrobię, nie ma szans, przynajmniej nie w tej chwili. Jestem padnięta, bo w nocy korzystałam z ciszy i spokoju i trochę uczyłam się, trochę znaczy 4 godziny, do świtu... Czuje się lekko niedospana...
Miłego dnia Kobietki.
:-)

Witam

Tycia w moją podobno też coś wstąpiło :-D chyba dzieciaki na wakacjach tak mają :-D
rano mi dzwoniła co ciocia jej kupiła a potem słyszałam że idzie do kotków wiec podobno o 10cm dłuższe będą zanim ona wyjedzie :sorry:

Kasiu współczuje ale ja też muszę się za Emilki pokój zabrać a dopiero niedawno generalne porządki robiłam :baffled: i muszę zdążyć zanim ona wróci bo tak to ciężko z nią sprzątać :sorry:

bry

oj dzieciaki na wakacjach rzeczywiście dają popalić, wiem coś o tym... dlatego my sami nie wyjeżdżamy z laskami, musi być co najmniej 4 dorosłych to wtedy jest szansa że przez połowę wyjazdu się poodpoczywa :-)

lezę dziewczynom leki dać
miłego dnia

Ja kilka tygodni temu przeglądałam ubrania dzieci i z trzech osobników miałam co odłożyc;-):tak:.Już nie mam gdzie tego trzymac:baffled:

Nie chcę się wdawać w szczegóły, powiem tylko, że miał istotny powód i niestety moja niefrasobliwość się do tego przyczyniła:-(

Matylda, jakieś niebezpieczeństwo grozi naszym dzieciom, jeśli wystawiamy je w takiej formie w necie? :szok: Podziel się doświadczeniami...

Ja mam małą na naszej klasie i profil udostępniony dla wszystkich oglądających, może źle robię?

Raz na youtube zasubskrybował naszą Julcię jakiś dziadek 50 letni, zablokowałam subskrypcję i się przejęłam nie na żarty. Przestałam wgrywać filmiki.

Chronisz swoje dziecko, może i my powinnyśmy.

witam
o porzadkach juz nie wspomnę bo to niekonczaca sie robota :baffled:

robilam porzadku w szafie Zosi to cała reklamówka byla do odlozenia, juz jedną paczkę sprezedałam na allegro i znow muszę wystawić drugą :tak:

reklama
witam słonecznie :)

oby już tak zostało pogoda cudna taka fajna idealna bym powiedziała.

miłego dnia spadam wieszać pranie wstawiać następne i odkurzacz się do mnie uśmiecha.

Do góry