reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam z ranka!:tak:
Niestety Kondzio nie daje pospac:no:,wstaje tuż po 7:confused2::nerd::baffled::sorry:.
Dziś płyniemy z Krynicy do fromborka promem i troche pozwiedzamy.
Wczoraj dzieci wysmarowalam przed plaża,my z jakiem poszliśmy na żywioł.Efekt jest taki,że ja spaliłam sobie plecy, a Jacek nogi:szok:;-).Chodzimy teraz i stękamy:confused2::sorry:.
Justynka,Ty ostanio tylko imprezujesz:szok::-D:-D:-D.Aż Ci zazdroszcze:-D.

reklama
Czolem;-)
piekny dzionek sie zapowiada:tak:nic tylko na plaży siedzieć ale obiecałam mojej drugiej połówce że na jarmark sie wybierzemy a jutro odbije sobie z maluchami plażę

WITAM WAS CAŁUŚNIE

no i gdzie to moje słoneczko????wygląda jaby zaraz miało padać a my po południu na urodzinowego grilla mamy iść :baffled:

Hejo

podeslijcie troche slonca do nas :-). JA mam mnostwo prania i sprzatania dzis, a tak mi sie nie chce.
Udanego dnia wszystkim

reklama
Dzień dobry:-)

Wolfia super, że tak szybko macie neta:tak::-) jak sie ogarniecie to pisz, pisz jak tam pierwsze wrażenia, jak dzieciaki:tak:
Szybko mamy neta, bo ponad tydzień temu go zamówiliśmy:-p
Wrażenia hm... piękny, duuży dom:-) Czuję się tu jakbym mieszkała dłużej niż 3 dni. Victor zaakceptował wszystko bez większych problemów, nie chciał nigdzie wracać (zresztą po co miał wracać jak wszystkie zabawki wziął ze sobą:-D), noce przespane ładnie, raz do nas przyszedł pierwszej nocy, trafił od razu;-) Pewnie już przyzwyczajony, bo to jego 3 przeprowadzka w życiu:sorry: Oliver też nie najgorzej jak na pierwszy raz:tak: Wczoraj po południu się rozpłakał na prawie godzinę, ale to ze zmęczenia, nie mógł się jakoś wyciszyć, a ja nie mogłam go uspokoić:baffled: Czasem się tak zdarzało i wcześniej, ale na szczęście bardzo rzadko:tak: Dzisiaj za to bez żadnych problemów, właśnie niedawno zasnął grzecznie, a ja umyłam okno w Victora pokoju, przylepiłam mu gwiazdki na okno i mam jego pokój z głowy, przynajmniej na razie. Upatrzyłam sobie jeszcze naklejki do jego pokoju, ale to na innym wątku;-)
Praktycznie wszystko zrobione, dzisiaj ostatnie prania i prasowanie, i z brudnymi ubraniami też już się uporam.
Miałam wenę, żeby wyjść dzisiaj z dzieciakami na spacer, ale muszę poczekać, aż mi ubrania wyschną, bo nie mamy się w co ubrać, takie zaległości:szok: I ciągle pada, więc długo schnie:sorry:
Parę rzeczy będziemy musieli z czasem dokupić, żeby nie było tak pusto i żeby było przytulnie:-)
Polaków tu mnóstwo, nawet nie myślałam, że aż tylu:szok: Od dwóch dni słyszę więcej polskiego niż angielskiego:rofl2: A polskich sąsiadów to mam chyba z każdej strony prawie, bo tu chyba co 2-3 dom to Polacy:-D

Tyciu fajnie, że Wasz wypad się udał i że masz sporo wolnego czasu, żeby tu zaglądać:tak:

Joasiek czytałam o tym co przeszłaś, ale całe szczęście, że już lepiej:-)

Kasiad dobrze, że ten remont Wam tak szybko idzie, zapowiada się naprawdę ślicznie:-) A dla pocieszenia powiem, że nas też omijają wakacje w tym roku:sorry:

Rosmerta fajne takie wypady do znajomych/ze znajomymi, ale w trakcie tygdnia najgorsze pobudki rano do pracy;-)

Gosiu ale masz tydzień błogiego lenistwa - zazdroszczę:sorry:

Karolina super, że koncert się udał, a Wy się pobawiliście:-) Za to Milenka z ciocią spisały się na medal:tak:

Wszystkim wypoczywającym i tym pracującym życzę miłego dnia:-)

Do góry