reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

WolfiA to super że dużo Polaków, na pewno szybko sobie towarzystwo znajdziecie :tak::-)

A ja właśnie wróciłam od mojej dentystki która w końcu wróciła z urlopu :-) Na szczęście.... bo ta dziura po wyrwanym zębie chyba by mi się nigdy nie zagoiła :no: Cały czas mam tam zapalenie. Ona mi dokładnie wszystko przeczyściła, załozyła lekarstwo, jutro zrobi to samo, więc juz z górki mam nadzieję..... bo cały czas jeszcze na ketonalu jadę, tylko że już "tylko" 2 tabletki 150 dziennie, a nie 4 jak wcześniej ;-)

reklama
Witam ;-)

ja na szybko zaliczyłam dentystę bo ząb mnie coś pobolewał chyba za dużo o Joasi zębie się naczytałam :-D:-D:-Dco dziwne po umówieniu sie do dentysty przestał ;-) zadzwoniłam i termin na wrzesień lub za godzinę :szok: wiec migiem jechaliśmy :tak: ale tym razem poszłam na nfz i nic nie płaciłam ;-)a u mojej dentystki to ostatnio 150zł zostawiłam :wściekła/y: już wolę to mieć na wizytę u ginekologa;-) :sorry:

Emilka podobno broi dziadkom i męczy koty na wsi podobno wczoraj je topiła w basenie :zawstydzona/y: ale ciągle ma towarzystwo dzieci i podobno cała szcześliwa a mi za nią tęskno :-(

Wolfia ale fajne że jesteś zadowolona i dzieciaczki też :tak::tak::tak:

u nas dziś R mył okna i robi właśnie obiad :sorry:

Tycia okłady z kapusty niby na poparzenia pomagają ale sama nie próbowałam ;-)

a gdzie Agusia ???

no witam u nas slonecznie wlasnie sie opalamy w ogordzie

a co do tej masakrycznej histori to przeciez nie bylo "na pocieszenie" tylko mi sie to za kazdym razem przypomina.

Dzien dobry:-)

Pogoda do dupy....chcielismy jechac dziisaj nad jeziorko ale nic z tego...buuuu.....
Mam dola jakiegos ostatnio...nic mi sie nie chce...

hejka
powoli nadrabiam zaległości :tak:

aleście się rozpisały hohoho
Asiu mnie aż ciary przechodzą jak czytam o Twoim zębie bo mi kurcze nie po drodze do dentysty a przydałoby się oj przydało....

Witam z wieczorka:tak:!
Mam wrażenie,że z tego wyjazdu wróce zmęczona:sorry:.Dzis po tym Fromborku nie ruszałam sie juz z mieszkania,bo nie miałam siły:no:;-).Swoją drogą super miejscowość,moge polecić:tak:.
Jutro chyba plaza,a w czwartek albo piątek znowu wycieczka:tak:.Nie wiem tylko jak ja wyrobie z moimi plecami na słońcu:szok:.

Gosia,odpoczywaj ile sie da.Super,ze Emilka dobrze sie bawi:tak:.
Wolfia,dobrze,że wczesniej zamówiłaś internet:-):tak:.Jeszcze raz powtorzę domek przepiękny.Mam nadzieję ,że zapoznasz jakieś fajne mamuśki:tak:.
Nuśka nie dołuj sie,jutro ma byc więcej słoneczka:tak:.Uśmiech proszę:tak:

14222__usmiech.jpg

Ostatnia edycja:
Tycia fizycznie może zmęczona, ale psychicznie powinnaś odpocząć, tyle fajnych atrakcji każdego dnia, aż Ci normalnie zazdroszczę :-D;-):tak:

A ja chyba jutro moją dentystkę po rekach wycałuję, bo mnie uzdrowiła!!! :-D:tak: W końcu jestem bez tabletek i zero bólu. Miałam zapalenie zębodołu po tym rwaniu. Co z tego że mi w piątek konował tabletkę założył, jak mi dziury po zębie nie wyczyścił i wszystko się syfiło. Masakryczna różnica, czuję się już, w końcu! rewelacyjnie :tak:

To super Asiu,że Twoja dentystka zna sie na rzeczy:tak:.Dobrze,że juz Cię nie boli.A antybiotyk bierzesz jeszcze?

Odnosnie pytania o to czy konrad sie uspokoił?:szok::szok::szok::szok:
Nie mam pojęcia co w niego wstąpiło:no::wściekła/y::rofl2:.Mam już 3 szatany:szok:.Dziś już z bezsilności sie z Jackiem smialiśmy,Cały dzień miał takiego speeda:szok:.Frombork go wcale nie zmeczył.Wrócili po 22 z wesołego miasteczka,a on dalej szalał:szok::rofl2::rofl2::rofl2:.Padł 10 minut temu:baffled:.Nareszcie;-):tak:
Dobranoc:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się tylko, żebyście wiedziały, że żyję (ledwo!) i zaraz zmykam spać. Ciuchy Oliwki już poukładane w szafach w nowym pokoju, jutro zabawki ... dziś już nie mam siły. Młoda jeszcze przymusowo z nami śpi, bo nie mamy ciągle materaca. To tyle ... dobranoc :sorry:

reklama
Witam

Tycia wakacje naprawdę macie superowe:tak::-) a Kondzio no cóż... tez ma wakacje widocznie od bycia grzecznym;-):-p nowe otoczenie, nowe wrazenia i szaleje chłopak:-D pewnie sie unormuje za pare dni:-)

Joasiek super, ze juz po bólu:-), sie biedna namęczyłaś:-(

a ja tylko czekam do weekendu:-) i na ten wyjazd chociaz na 5 dni, mam nadzieję, ze wpracy nic nagle nie wyskoczy i pojedziemy:tak::-) na dodatek okazało sie, ze moja kuzynka z facetem bedzie na weekend w Kowarach (12km od Szklarskiej) i sobuie zrobimy małą imprezke u nas wieczorkiem w sobotę:tak::-) kurcze w Poznaniu mamy problem sie spotkac, to9 przynajmniej w Szklarskiej sobie poimprezujemy:-D

miłego dzionka

Do góry