reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hejo

Kasiu, to jeszcze troche macie do zrobienia i kupienia do pokoju. Ale juz blizej konca jestescie niz dalej.
Tyciu, mam nadzieje ze jednak bedziecie mieli upalna pogode :tak:
Joasiek, to swietnie ze juz wczoraj wieczorem lepiej sie poczulas - z drugiej strony strasznie uparta jestes, ze mimo takiego bolu nie poszlas do lekarza

reklama
Helou :-) U nas słonecznie ale dość chłodno.
Po południu mam jeszcze elektryków bo muszą instalację uszczelnić (do starej dostawała się woda przy dużych deszczach).
Z ząbkiem coraz lepiej, ale za godzinę-dwie i tak idę do przychodni do mojej stomatolog żeby mi na wszelki wypadek jeszcze załozyła tabletkę odkażającą. Ale chyba ten cały syf już minął i w miarę normalnie się już to goi.
Miłego dnia ;-)

Kasiad bardzo jestem ciekawa efektu końcowego remontu u dziewczyn, widzę że Twój mąż to taka złota rączka i wszystko potrafi zrobić :tak:
O której Oliwka poszłą spać? Ale masz fajne poranki z nią :-D
A moja dzisiaj o 4 wstała i mama zrób mleczko! No to zrobiłam, poszła, wypiła i pospała jeszcze do 7, a po 2 butlach mleka pieluszka po nocy znowu sucha :tak:

Tycia trzymam kciuki za piękną pogodę! ;-)

witam :tak:

a ja zaraz robie chyba pierogi z mięskiem jade do siostry, jeszcze caly tydzień a nastepny do tesców podlewac kwiatki itp

dobrze ze Joasiek juz jest z Toba lepiej :tak:
bo wiesz co tak sbie przypomnialam o takiej sraszej Pani (bliska znajoma)
własnie od wyrwanego zęba cos sie tak nie zagoiło i wdała sie jakaś infekcja (ucho, głowa boała i co sie pozniej okazało...ze to rak :-( tyle sie nacierpiała , az pozniej wucieli jej pół szczeki a i tak nie wygrała ...

dobrze ze Ci przechodzi, zawsze jak słysze o wyrwaniu zęba to mi się to przypomina

Oliwieczka,to jakas masakryczna historia:szok:.Dobrze,ze Asi sie już goi;-):-D:-D.
Susu,zdrówka dla Lusi:tak:.
Dzieki za trzymanie kciuków za pogode:-).Dzięki,pokąpaliśmy sie:-):tak:.Paaa!

A ja się na razie tylko witam, bo mam jeszcze trochę pracy;-)
Dobrze, że już net mam podłączony od dzisiaj, to wieczorem się odezwę:tak:

Padam ze zmęczenia, ale na szczęście już wychodzę na prostą:sorry:

Miłego wieczoru:-)

Witaj Ewcia z powrotem:-):tak:.
Jakies pustki na forum,ja na wyjezdzie a odzywam sie wiecej niz z domu;-):-):-D.

reklama
Witam:-)

Wolfia super, że tak szybko macie neta:tak::-) jak sie ogarniecie to pisz, pisz jak tam pierwsze wrażenia, jak dzieciaki:tak:

Tycia no wiadomo, że na wakacjach wiecej czasu sie ma niz w domu:-p super, ze pogoda wam dopisuje w koncu:tak::-)

ja padnieta, niewyspana, bylismy wczoraj u znajomych , poszłam spac o 1.30 a o 6.15 pobudka:baffled:
ale co tam, przynajmniej słonko za oknem :-)

miłego dzionka

Do góry