reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Czesc:-)
Tak troszeczke probow3alam nadrobic.....ale nie do konca......kurcze piszecie jak szalone:-D

Wolfia super ze wkoncu cos fajnego znalezliscie i ze bedziecie z Karola blisko mieszkac....jak dziewczyny juz pisalay dobrze miec na obczysznie bratnia duszyczke....

Irtasiu ale masz nie dobre kociaki.....hehe ja nawet nie wiedzialam ze takie moga sie bic;-)

Joasiek nie dziwie sie ze jestesmy niezle w pisaniu......jak tyle tu drukujecie ze ciezko nadrobic:-p

A my po wolnym weekendzie szkoda ze juz koniec......wczoraj maly grill u rodzicow na dzialce <po mimo ze zimno to i tak milo>
A dzisiaj dzien leniuchowania.....

reklama
witam się jako pierwsza wOOw aż dziwne

u mnie dziś pogoda w kratkę raz pokropi raz słoneczko i tak latam z praniem jak szalona.

miłego poniedziałku- jaki poniedziałek taki cały tydzień.

hejka
u nas wczoraj niespodziewana wycieczka - monsz nas zabrał najpierw do Rzeszowa a potem nad Solinę... faaaajnie było :-)
dziewczyny dzielnie zniosły podróż a Pyśka pięknie wołała siku i kupę hurrrra, tylko jeszcze nad ranem przez sen krzyczała: nie chce auto - nogi chce! chyba ma dość wycieczek na jakiś czas ;-)

za to dzisiaj już mnie Iza z równowagi wyprowadziła wrrrr, od półtorej godziny proszę gada żeby się ubrała i ta dalej w piżamie...

witam ;-)

u nas w nocy padało a teraz jest okropnie duszno :baffled:i z rana zaliczyłam spacer z psem potem zakupy :tak:

a wcześniej zrobiłam śniadanie dla Emilki i chrześniaka i o dziwo zjedli po całej wiejskiej kiełbasce :szok: normalnie to musi moja mama (bo ona mu szykuje śniadanie bo Emilka je wcześniej )w chrześniaka wciskać by ugryzł choć raz chleb a tu proszę jak jej nie ma ciocia cuda działa :-D;-)

a wieczorem normalnie na głowe z Emilką dostawalam chrześniak spał a ona jazgotała i jazgotała 0:00 zaczeła ziewać i długie aaaaaa robiła a potem mniam mniam mniam mniam i tak 5 minut to mniam gadała po każdym ziewnięciu jak nie to to komentowała światło co migało potem światło lampy itd i z rana jazgotała na nowo a chrześniak spał :sorry2::zawstydzona/y:

Dzień dobry:-)
Już nie pamiętam, kiedy tak wcześnie pisałam na forum - 9:00:-D Oliver zasnął przed 8 i śpi jeszcze, a my po śniadaniu, więc mogę mieć chwilę wolnego:tak: Pogoda znowu zapowiada się nieciekawie, a chciałam wyprać zasłonki i pościel:dry: Miejmy nadzieję, że jeszcze się rozpogodzi...:blink:

Miłego dnia:-)

za to dzisiaj już mnie Iza z równowagi wyprowadziła wrrrr, od półtorej godziny proszę gada żeby się ubrała i ta dalej w piżamie...

Szymek jeszcze w piżamie ale już spadam się ubieramy i w drogę do sklepu ( 50metrów) no i na huśtawkę pewnie z godzinę bujania mnie czeka.

Witam

własnie wrociłam od sąsiadki byłam na pogaduszkach przy porannej kawce :tak: było miło jak zreszta prawie codziennie ;-)sobie kawkujemy:-p

Zosia teraz usneła...ja robie obiad popołudniu wyjazd na wieksze zakupy bo pusta lodówka, ostatnio lubie jezdzic z Zosią bo jest nawet grzeczna:tak:

miłego dnia Wam zycze!

reklama
Witam.
Zaliczyłąm przychodnię i lekarza(jakichś grzybek po lekach Kubaliński ma na migdale i pędzlowała mu lekarka gardełko:baffled:)Jeszcze jutro,bleeee.
Potem do siorki na kawę,efekt taki,że Kuba zasnoł o 15.00(już myslałam,że nie zaśnie,a on padł.:confused:

Do góry