reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

My wróciliśmy z nad jeziorka |Emilka padła w aucie i śpi :tak: długo nie byliśmy bo słońce nieźle grzało ale może później jeszcze wyskoczymy jak słoneczko już tak grzać nie będzie ;-)

reklama
Czesc:-)
Ja dzisiaj wolne......
juz po zakupach, wypadzie do miasta z sasiadka...dzieciaki padniete poszly spac a ja teraz obiadek robie mezusiowi.....heh tak mam male opoznienie i znowu lanie dostane;-):-D

witam
agusia gdzie grzmi piekne sloneczko za oknem:tak:
a ja juz wrociłam Weronisia na wieczor mi zygala rano to samo 2 razy pewnie wirus sie jakis przyplatal maruda taka wiec stwierdziłam ze wracamy podkuruje sie i moze wpiatek znowu pojedziemy

Hej kobiety!
Dopiero teraz się witam, niektóre pewnie powiedziały dobranoc:-)
Dzisiaj podróżowałyśmy do Szczecina, potem zakupy jakieś i pilnowanie Oliwii(3latka), córeczki mojej bratowej, która w tym czasie biegała po lekarzach, a wieczorkiem na USG, znów będę ciocią, a mój ojciec w końcu zostanie dziadkiem:-D
Padam z nóg, Wiki i Oliwia dały się we znaki, musiałam ciągle pilnować, bo ta druga jest niemożliwa, zazdrośnica i bandytka, parę razy dostało się mojej dziecinie. Co to będzie jak się w listopadzie mały pojawi:baffled:
A jutro koło południa wędrujemy do mojej przyjaciółki z czasów liceum i studiów. Nie mogę się już doczekać, na nasze nocnych Polaków rozmowy :tak:

Witam
tym razem nie ma słoneczka, ale moze jeszcze wyjdzie, w nocy tak strasznie padało, a ja niepotrzebnie wieczorkiem wszystko podlewałam:dry:

Miska no to gratki dla twojej bratowej tym razem moze bedzie dzidzia grzeczniejsza ;-)

reklama
Heja
u nas też w nocy strasznie padało i dalej pada, nocka przyzwoita :tak: Milutek obudził się z wielkim płaczem o północy ale zaprowadzona do łóżeczka szybko zasnęła i spała do 6:40. Może dlatego że zostawiłam jej otwarte okno na noc.
W pracy się dzis nudzę okrutnie, nie wiem jak wysiedzę do 16stej, przejrzałam już wszystkie mozliwe serwisy na necie :-p

Do góry