reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzien doberek......
Ale Gosiu mialas super tez bym pospala sobie tak dlugo...hihi....moze jak bede w ciazy to mi na to pozwola...:0
Ja dzisiaj po koszmarnej nocce od 2 Julcia co kilka minut sie budzila z placzem...nie wiem co jej bylo...musialam caly czas trzymac ja za raczke.....i tym sposobem poszlam spac dopiero po 4 i obudzili mnie o 6.20:/.......wrrrr.........
dobrze ze dzisiaj tylko do 16 w pracy.....

Witam :-)
Ja już od 5.30 na nogach :szok: Chyba czeka mnie takie wstawanie wczesne aż do 20tego lica, bo Patryk codziennie do 20tego wstaje o 5.30 do pracy (no i część sierpnia też, bo wtedy też zamierza pracować). A jak już się rozbudzę, to nie mogę zasnąć. Cała rodzina śpi jeszcze.

HeloooOOOOooou... (dłuuugie ziewnięcie) ;-)
Msakrycznie niewyspana dziś jestem, Milenka spała ładnie od 20.00 do 6.00, o 6 dostała mleczko i pospała jeszcze do 7, ale ja miałam jakieś idiotyczne sny które mnie budziły, chciało mi się ciągle pić, było mi duszno i przez to prawie oka nie zmrużyłam w nocy :baffled:

Witam
ja wpadam znowu jak po ogien siedze z maluchami na domku w Borkowie dzaisiaj wpadlismy do domu wymienic ubrania i zaraz znowu wypadamy
buziaki dziewczyny

Witam

widze ze dzis w nocy nie tylko ja mialam klopoty ze spaniem. Najpierw zasnelam razem z Milenka, a pozniej poszlam zamknac okno i juz po spaniu. NIe moglam dalej spac, a jak juz zasnelam to budzilam sie i tak w kolko. Zmeczona jestem okrutnie. Teraz kawke robie.
Kasiu, wspolczuje tak wczesnego wstawania. Znam ten bol - jak sie rozbudze tez nie moge zasnac. Za to dzien jaki dlugi ;-)
Tyciu, pracowity dzien wczoraj mialas. Fajnie miec juz indeks wypoelniony wpisami, co? To teraz juz wakacje pelna geba???
Wolfia, ja tez ''musze'' ogarnac dom, bo jednak z mojego wczorajszego sprzatania nic nie wyszlo. ZA to w koncu udalo mi sie przez godzine pocwiczyc aerobik.
MAdziu, fajnie musi byc w Borkowie.

Udanego dnia dziewczyny:-):-)

Hej dziewczyny!
Dostałam laptopa od mężusia, do tego z mobilnym internetem orange:tak::-), no i nawet na urlopie mam kontakt ze światem, niestety nie wszędzie mam zasięg, więc będę zagladała, ale raczej w kratkę. Udanego dnia dla wszystkich:-D

reklama
Witam ;-)
Tycia tylko potem mam problem z zaśnięciem na wieczór :-D

HeloooOOOOooou... (dłuuugie ziewnięcie) ;-)
Msakrycznie niewyspana dziś jestem, :baffled:

Witam
widze ze dzis w nocy nie tylko ja mialam klopoty ze spaniem.

Tyciu, pracowity dzien wczoraj mialas. Fajnie miec juz indeks wypoelniony wpisami, co? To teraz juz wakacje pelna geba???
Jasne,że fajnie;-):tak:

Dziewczyny ja tez nie moglam zasnac,budziałam sie,wierciłam...nie wiem co sie działo...:no:.
Może za długo w dzień pospalam:sorry2:

Hej dziewczyny!
Dostałam laptopa od mężusia, do tego z mobilnym internetem orange:tak::-), no i nawet na urlopie mam kontakt ze światem, niestety nie wszędzie mam zasięg, więc będę zagladała, ale raczej w kratkę. Udanego dnia dla wszystkich:-D

Renia,kochanego masz męża:tak:.

A ja dzis znowu praca,uspałam z trudem Kondzia i czytam co u Was:tak:.

Do góry