reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Szymek też nie dal pospać po imprezie wiec druga kawa mnie czeka. pogodna chwile odpoczynku od upalu ale to moze dobrze bo o 16 idziemy do cyrku zaraz jade kupić bilety.
miłego dnia
pa

reklama
Hej, w koncu mam męza w domu, Zosi przeszła infekcja wiec wracam do Was :) jak mi czas na to pozwoli bo robota w ogrodu mnie czeka od poniedziałku.

Hej

udanych spacerkow wszystkim zycze. U nas dzis pada wiec bedziemy mieli ''dzien socjalny'' tzn. sprzatanie chaty.
Oliweczka, dobrze ze maz juz jest w domu.Zdrowia dla niego i dla ZOsi.
KArola, na pewno wyprawa do cyrku bedzie przezyciem dla SZymka. A swoja droga ja jakos nigdy nie lubilam cyrku.
Matylda udanego spotkania z kolezanka.
Rozalka, Tobie takze udanego dnia i spacerku zycze.

Dzięki.:-)

Przed chwilka miałąm "koncert" przed drzemka,nie wiem o co Kubulowi chodziło,ale wiercił sie i płakał,chyba przez ta duchote zasnac nie mógł i sie wkurzał.:baffled:

Wspolczucia.:tak: U nas nie bylo koncertu, ale od samego rana jest marudzenie i ciagle ''mamo, mamo''. :baffled:

Hej kochane dziewczyny!
Meżuś przyjechał do nas na weekend, to mogę na chwile do Was zajrzeć, bo na wsi u rodziców nie ma internetu:-(Pobyt mija nam jak zwykle szybciutko, pogoda cały tydzień bardzo upalna, a burze szczęsciem nas omijały. Tak jak Mysia pomagałam przy robieniu przetworów, no ale zimą jak znalazł dżemiki z truskawek i czereśni:tak:.
dziewczyny całe dnie spędzaja na dworzu, zdrowe jak rydze. Wiki w końcu po tym jak wybiega się i wyszaleje zaczeła przesypiać noce:-DSame pozytywy tego bratania się z naturą. A wczoraj bylismy nad morzem, bo od rodziców to 70 km, więc grzech nie pojechac. Mała tak jak Julasek Nuśki nie chciała wyjśc z morza, a woda zimna jak lód. W piachu była tak urobiona, że strach, ale jaka szcześliwa. Został nam jeszcze tydzień w zachodniopom. we wtorek jedziemy do Szczecina z żona mojego braciszka. Posiedzimy u nich ze 2 dni, potem do kolezanki na następne 2-3 i znów weekend, wiec Artur nas zabierze do teściów i w niedzielę do domu:tak:

ja dziś pospałam do 11:15 :szok: :-D

Emilka o 8:00 już dziadkom pobudkę zrobiła :tak::-D

z rana byłam z pieskiem i na plecy nie mogłam pogoda znów nie dla mnie :zawstydzona/y: gdzieś bym pojechała ale czuję się zaspana i do niczego :sorry2:może jak Emilka wróci gdzieś się przejedziemy bo w domu na głowę dostane ;-)

Gosia,nalezy Ci sie teraz wiecej odpoczynku:tak:.Dobrze,że mogłas sobie tyle pospac:tak:.Swoja droga,to odkąd najmłodszy czlonek rodziny;-) z nami zamieszkał nie pospalam chyba tak długo:sorry2:.
Anitka,mam nadzieję,że nocka będzie spokojna:tak:.
Renia,to niezłą wyprawe sobie zorganizowaliście.Może nocki już będa teraz i w domku ładnie przesypiane:-):tak:.

A ja rano praca,potem uczelnia(mam już wszystkie wpisy:-)),a potem spałam z Kondziem od 16 do 20:szok:.Starsze bąble dały mi pospac,same sobie zrobiły kanapki:tak:.Zuchy moje kochane.
Potem troche posprzatałam,jedzonko dla pieska,jeszcze wstawie pralke ,prysznic i w koncu wymarzone łóżko....:sorry2:.

Dobrej nocki i udanego dnia jutro:tak:.

reklama
Witam
kawka juz się robi, podłogi, gary umyte i zaraz zmykamy bo wyniki badać Zosi.
Pewnie zagladne tu pozniej bo podobno popołudniu ma padać

Do góry