reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
i ja witam :-)

Emilka dziś jedzie na wieś z babcią i dziadkiem ja już mam strach o to by dojechali cali i zdrowi pierwszy raz co ją tak daleko puszczam samą :sorry2: no i ciekawe jak minie nocka :sorry2:

za to mnie pocieszyła... bo ja jej powiedziałam że będę tęsknić a ona mi że tatuś się mną zaopiekuje :sorry2:

mieliśmy też jechać nad jeziorko ale nie wiem co w takim razie bez Emilki będziemy robić bo ja wolę w cieniu posiedzieć choć miło by było w końcu wyskoczyc gdzieś bez Emilki wiec moze coś wymyślimy by nie siedzieć w domku ;-)

Witam:tak:

planujemy zaraz nad jeziorko na weekedn wyjechac ale cos pogoda nam sie zepsuła słonce nam zaje.....:sorry2:

Miłego wypoczynku:-)

powiedziałam że będę tęsknić a ona mi że tatuś się mną zaopiekuje :sorry2:

Słodka Emilka:-) Dobrze powiedziała:tak:

mieliśmy też jechać nad jeziorko ale nie wiem co w takim razie bez Emilki będziemy robić ;-)

Będziecie się cieszyć sobą, pogodą i wolnym czasem:tak:

A my mamy dzień leniwca - poprałam, pomyłam podłogi, byłyśmy z Lolkiem na długim spacerze a teraz siedzimy na tarasie i ja piję kawę a Gosiak układa puzzle:-)
Takie błogie nic-nie-robienie:-D

Witam:-)

|Gosia no to nic tylko korzystać z wolności:-D:-D ale wierzę, że tęsknisz:sorry2: no my mamy to juz takie zakręcone:-D

a ja siedzę u teściów, brat męża miał wczoraj absolutorium i dzisiaj imprezka:-) i luuuzik:tak::-)

Dobry wieczor Paniom i Panom:-);-)

Ja dzisiaj pierwszy dzien po urlopie w pracy......
odpoczelam troszeczke...posiedzielismy z mezulkiem w domku i Julcia...i pojechalismy na mini wakacje do Łeby....super bylo...troszke sie z Julaskiem opalilysmy, poplywalysmy:-D Malpicha z wody nie chciala wychodzic.....
A co do pogody to Rosmerta masz racje ze albo leje albo upal ze wyrobic nie mozna....:wściekła/y:
wczoraj to tego slonca mialam DOSCCC <a przez to ze mialam spieczone lapki i chodzic w sloncu nie moglam:-D>
Bo raczej do tych cieplo lubnych naleze...hihi

Ja dzisiaj tak tylko przelotemwiec nie gniewac sie ze nie odnosze sie do tego co pisane przez te 8 dni.....
Nadrobie obiecuje:sorry2::tak:

Dobry wieczorek :-)
Dopiero teraz udało mi się wpaść, poczytam co popisałyście żeby nie mieć zaległości :-p i zaraz zmykam lulu bo padnięta jestem po dzisiejszym dniu tak że masakra (piwko jeszcze tylko dopiję ;-))

Witam wieczorkiem

dzis mialam tak szalony dzien, ze az zasnac nie moge, tyle mysli po glowie sie przewala. Moze jutrzejszy dzien bedzie lepszy.

Dobranoc

Hej hej. Melduję się :-) Cały dzień byłam dziś na działce w Tuszynach z obiema córkami u moich rodziców. Paulina porobiła trochę zdjęć, ale już dziś nie mam siły ich wklejać, jutro się tym pobawię.

reklama
Dzieńdoberek:tak:
Ja już po porannym spacerku w lesie z Gosią i Lolkiem. Moja marudka przyszła do mojego łóżka o 6 rano i już nie pospałyśmy:sorry2:
Popołudniu przychodzą znajomi z synkiem pół roku starszym od Gosi - to się będzie działo:-)

Do góry